ISO- en VCA gecertificeerd

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Wat levert het u op?

Dat we eigenlijk in de praktijk, op uw klus, gewoon ons werk doen zoals het hoort (zoals het heurt zou ons BN-er Jort Kelder zeggen).

In vrijwel iedere sector is ISO 9001 een begrip: het is een internationaal erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement. En daardoor een maatstaf voor transparantie en betrouwbaarheid in de markt. Kwaliteitsmanagement komt terug binnen alle onderdelen van het proces in onze organisatie. Kwaliteitsmanagement zorgt ervoor dat wij als Projectvloeren Nederland, onze organisatie goed beheersen. En dat onze producten en/of dienst(en) en voldoen aan de behoeften, eisen, wensen en specificaties van u als klant, maar ook andere belanghebbenden. Denk  bijvoorbeeld ook aan wet- en regelgeving. Met ISO 9001 kwaliteitsmanagement borgen wij continue de verbetering van kwaliteit, zodat wij steeds beter aan de behoeften van u als klant kunnen voldoen.

Evenzo voor onze VCA** certificering. Het VCA certificaat levert het bewijs dat onze organisatie in staat is om risicovolle en operationele werkzaamheden op een veilige en gezonde wijze uit te voeren’. Zowel Projectvloeren Nederland als onze medewerkers hebben dit certificaat moeten behalen. Zo lopen onze medewerkers niet zomaar zonder helm een grote bouwplaats op. Wij werken zo veilig mogelijk. Ook onze onderaannemers moeten dit VCA certificaat hebben als ze voor ons werken.

U wordt er dus niet slechter van. Wij zijn er trots op dat we deze certificeringen hebben, omdat we daarmee tot een select groepje horen binnen de branche van vloerenleggers en projectinrichters.

Wat merkt u daarvan in de praktijk?

Niet echt veel hopen wij. We doen vooral wat wij vooraf hebben afgesproken. Maar mocht er onverhoopt een afwijking zijn (zo heet dat in ISO termen), dan gaan er intern ‘alarmbellen’ af. We hebben dan procedures die we volgen, zodat zaken niet lang blijven liggen. Een opleverpunt, een klacht op een product of misscheien zelfs wel over onze dienstverlening. Niets menselijks is ons vreemd. Het is vooral belangrijk hoe wij dit oplossen naar u. En daar willen we *** op scoren. Omdat u als klant voor ons het belangrijkste bent. Niet dat certificaat aan de muur!

 


Blog Bekijk alles

De nieuwe collectie van Gerflor Saga Connect

Momenteel zijn wij bij een zorginstelling een nieuwe vloer aan het aanbrengen. Het gaat hier om ca. 2100m2. De vloer die wij aan het leggen zijn komt uit de nieuwe collectie van Gerflor Saga Connect. Wij brengen hier zogenaamde kunststof puzzeltegels aan in de gangen van het complex. Deze...


Hoe gaan wij te werk?

 
 
 
Ratio 14
6921 RW Duiven
Tel. 026-312 17 01
info@projectennederland.nl

Neem contact met ons op