Houten horecavloeren van Projectvloeren Nederland

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

U ziet het misschien niet vaak: houten horecavloeren. Dit omdat een echte planken vloer vaak de juiste ‘ kroeg’ uitstraling heeft. Niet elke bruine kroeg is blij met echt hout, het is niet altijd even hygiënisch om een houten vloer te leggen in een restaurant of andere horecagelegenheid. Toch leggen wij met enige regelmaat houten horecavloeren of een vloer met een duidelijk aanwezige ‘houtprint’. Deze laatste zijn vaak leverbaar in de vorm van een PVC vloer. Door de keiharde toplaag krast deze vloer nauwelijks en is goed schoon te houden. Tegenwoordig zijn ook de losleg systemen, het zogenaamde LOOSE LAY PVC, erg in trek. Uitermate geluid absorberend en makkelijk te vervangen. Maar voor de echte houten vloer, plankenvloer of parket kunt u  bij ons terecht.

Bij Projectvloeren Nederland zijn wij al ruim 25 jaar een grotere speler op de markt als het gaat om het leggen van professionele vloeren. Wij maken hierbij gebruik van kwaliteitsvloeren die gelegd worden door ervaren vloerenleggers. Het leggen van de vloeren doen wij uitsluitend voor de zakelijke markt in Nederland en de grensstreek met België en Duitsland. Wij focussen ons hierbij op zorginstellingen, het bedrijfsleven en het onderwijs. Ook horecavloeren vallen hier dus onder. Meer weten over wat wij doen? Klik hier.

Houten horecavloeren: ons assortiment

Binnen het assortiment van Projectvloeren Nederland heeft u een ruime keuze aan houten horecavloeren of vloeren met een ‘houtprint’. Een houten horecavloer is natuurlijk stijlvol en voegt sfeer toe aan uw interieur. Een PVC vloer met houtprint doet hier echter niet of nauwelijks voor onder. Naast deze vloeren beschikken wij ook over een troffelvloer. Deze vloer is vloeistof dicht en daarbij HACCP gekeurd. Ideaal voor de keuken, spoelmachines of kookplekken.  Verder vindt u in ons assortiment ook gietvloeren, linoleum/marmoleum vloeren, rubbervloeren, betonlook vloeren en gietvloeren. Bekijk hier ons complete aanbod aan vloeren.

Wilt u advies over welke vloer het beste bij uw horecagelegenheid past? Maak geheel vrijblijvend een afspraak en wij komen bij u langs voor een passend advies.

Onze service bij uw horecavloeren

Wanneer horecavloeren mogen leggen dan gaan wij niet eerder bij u weg dan wanneer u voor de volle 100% tevreden bent. Wij pakken het daarbij net even wat anders aan dan andere. Dit is onze zogenaamde ‘tikkie anders service’. Wij werken bijvoorbeeld 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Daarnaast werken wij ook in de weekenden en ruimen wij uw locatie uit en weer volledig in. Wanneer er behoefte aan heeft verzorgen wij ook het onderhoud van uw nieuwe vloeren. Hierdoor bereikt uw vloer de optimale levensduur. Lees hier meer over onze ‘tikkie anders service’.

Kosten voor uw horecavloer?

Het is natuurlijk belangrijk om te weten wat de kosten zijn voor een nieuwe horecavloer. Wanneer u oriënterend op zoek bent kunt u hier snel en eenvoudig uw prijs berekenen. Wilt u een uitgebreide offerte ontvangen dan kunt u deze hier aanvragen.

Contact

Voor meer informatie kunt u ons altijd even bellen of een e-mail sturen. Dit kan via 026-312170 of via info@projectvloerennederland.nl.


Blog Bekijk alles

DUUR…ZAAM

Bij Projectvloeren Nederland doen we écht ons best om duurzaam te ondernemen. Het leuke is dat we het niet doen voor het ‘plaatje’, maar omdat de mensen bij Projectvloeren Nederland,  intrinsiek gemotiveerd zijn om méér met minder te doen. Zo sprak ‘onze Vivian’ ons onlangs nog vermanend toe: ‘Jullie...


Hoe gaan wij te werk?