Nieuwe hotelvloeren? Projectvloeren Nederland is uw partner in hospitality!

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Als onderdeel van Projecten Nederland (uw partner in projectstoffering) is Projectvloeren Nederland dé vloerenlegger voor de gehele zakelijke markt binnen Nederland. Wij bestrijken echter ook delen van België en Duitsland. Onze focus binnen de vloerenmarkt ligt op hospitality, maar ook onderwijs, kantoren en scholen.  Projecten Nederland streeft naar vloeroplossingen voor alle segmenten van de horeca-industrie. We hebben productoplossingen voor alle gebieden, van ruimten tot openbare ruimtes. Wanneer u dus op zoek bent naar nieuwe hotelvloeren, bent u bij ons aan het juiste adres. Jaarlijks leggen wij bij verschillende hotels, nieuwe vloeren. Voor lounge gebieden, receptie, maar uiteraard ook gang zone’s en kamers. De vloeren die wij leggen zijn afkomstig van bekende leveranciers. U kunt hierbij denken aan Desso, Interface, Forbo maar ook specialisten als EGE en HALBMOND. Deze specialisten zijn in staat elk gewenste kleur, design of logo te printen in uw tapijt.  U bent dan ook verzekerd van een hoge kwaliteit wanneer het om uw vloeren gaat. Wilt u meer weten over onze hotelvloeren? Lees dan hier verder. Bent u geïnteresseerd in complete projectinrichting voor uw hotel(s)? Bezoek dan www.projectennederland.nl of eenvoudiger nog: neem contact met ons op.

Hotelvloeren: ons aanbod

Projectvloeren Nederland heeft hotelvloeren (en ook restaurantvloeren) in allerlei soorten en maten. Projectvloeren Nederland  is een toonaangevende leverancier van hoogwaardige wol- en nylon tapijten en PVC vloeren. We richten ons vooral op superieur vloerontwerp en op het toevoegen van functionele voordelen voor onze producten. Samen zorgen we er voor dat uw nieuwe hotelvloeren naadloos aansluiten op de rest van het interieur. Daarbij houden wij natuurlijk ook rekening met uw persoonlijke wensen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een slijtvaste en duurzame optie zoals linoleum of een rubber vloer?  Onze adviseurs komen graag eens (Gratis) bij u langs om samen met u de wensen en mogelijkheden te bespreken. Wilt u vooraf (in)checken wat een nieuwe vloer u ongeveer gaat kosten? Vul dan onze vloerencalculator in. Direct uw afspraak met ons inplannen? Bezoek de afspraakplanner.

Referenties hotelvloeren

U krijgt natuurlijk een beter beeld van ons wanneer u leest wat andere over ons zeggen. Of beter nog: wanneer u het resultaat met eigen ogen kunt bekijken. Zo hebben wij onlangs hebben wij een prachtig project afgerond bij  een hotel in Amsterdam: https://projectvloerennederland.nl/gaan-effe-18000-minuten-gang-op/#more-6609.

Tikkie anders

Tijdens het leggen van uw nieuwe hotelvloeren wilt u natuurlijk zo min mogelijk hinder ondervinden van de werkzaamheden. Daarbij houden wij natuurlijk ook rekening met uw persoonlijke wensen. Dankzij onze ‘tikkie anders service’ ontzorgen wij onze klanten (en in dit geval uw gasten). Wij werken 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Dus ook ‘s nachts en in het weekend. Wanneer het u het beste uitkomt! Daarbij zorgen wij er voor dat alle ruimtes netjes worden uit- en ingeruimd.

Meer weten over Projectvloeren Nederland Hospitality specialisten?

Wilt u de mogelijkheden over nieuwe hotelvloeren bespreken? Stuur dan een e-mail naar info@projectennederland.nl of bel 026-3121701.

Hotelvloeren


Blog Bekijk alles

DUUR…ZAAM

Bij Projectvloeren Nederland doen we écht ons best om duurzaam te ondernemen. Het leuke is dat we het niet doen voor het ‘plaatje’, maar omdat de mensen bij Projectvloeren Nederland,  intrinsiek gemotiveerd zijn om méér met minder te doen. Zo sprak ‘onze Vivian’ ons onlangs nog vermanend toe: ‘Jullie...


Hoe gaan wij te werk?