Hotel vloerbedekking voor uw hotels?

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Bent u voor uw hotel of hotelketen op zoek naar nieuwe vloerbedekking? Bij Projectvloeren Nederland bent u aan het juiste adres. Wij zijn dé vloerenspecialist voor de gehele zakelijke markt in Nederland en grensstreken met Duitsland en België. Al ruim 30 jaar lang leggen onze eigen vakmannen, vloeren van topkwaliteit. Wij focussen ons hierbij op het onderwijs, de zorg en horeca. Wanneer het gaat om hotel vloerbedekking, zorgen wij ervoor dat onze klanten zoveel mogelijk ontzorgt worden. U kunt uw gasten zo goed mogelijk blijven bedienen. Hoe wij dit doen?

  • Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar en werken dus op momenten dat het u uitkomt;
  • Wij ruimen uw ruimtes volledig uit- en weer in;

Daarbij verzorgen wij desgewenst ook de complete inrichting van uw hotelkamers. Denk hierbij aan gordijnen, zonwering en het nodige schilderwerk.

Weten welke vloer het beste bij uw situatie past? Vul hier onze vloerkeuze monitor in.

hotel vloerbedekking

Hotel vloerbedekking: onze producten

Bij Projectvloeren Nederland beschikken wij over een ruim assortiment aan producten. Voor uw hotel vloerbedekking kunt u bijvoorbeeld denken aan projecttapijt, tapijttegels of een PVC vloer.

Wanneer u kiest voor een tapijtvloer, kunt u zelf uw eigen ontwerp samenstellen. Daarnaast zijn er ook vele standaard printen beschikbaar & leveren wij ook luchtzuiverend tapijt. Dit tapijt zuivert de lucht en is dus ideaal voor mensen die last hebben van COPD of Astma.

Lees hier meer over tapijt.

Wanneer u kiest voor een PVC vloer kunnen wij u garanderen dat deze vloer ruim 20 jaar mee gaat. Ook PVC is verkrijgbaar in veel verschillende dessins en is het een onderhoudsarme vloer.

Lees hier meer over onze PVC vloeren.

Wat kost hotelvloerbedekking?

Uiteraard zijn de bijkomende kosten voor hotel vloerbedekking volledig afhankelijk van uw specifieke situatie. Echter omdat wij grootschalig inkopen bij onze leveranciers, kunnen wij u scherpe prijzen bieden. Vraag hier geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Contact

Wilt u meer weten met betrekking tot hotelvloeren of heeft u nog andere vragen? Neem gerust contact met ons op via info@projectennederland.nl of 026-3121701.