Hotel tapijt

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Bent u op zoek naar nieuwe vloerbedekking voor uw hotel? Bij Projectvloeren Nederland zijn wij specialist op het gebied van tapijt, speciaal voor uw hotel. Hotel tapijt is er in allerlei soorten en kleuren en daarom perfect te matchen met uw interieur.

Bij Projectvloeren Nederland bedienen wij de gehele zakelijke markt van Nederland (en grensstreken met België en Duitsland). Al ruim 25 jaar leggen wij uitsluitend vloeren van topkwaliteit. De vloeren worden gelegd door onze eigen vakmannen, welke het leggen van een vloer tot kunst hebben verheven. Wij doen er alles aan om u en uw gasten zoveel mogelijk te ontzorgen bij het leggen van een nieuwe vloer. Zo zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week inzetbaar en ruimen wij uw ruimtes uit- en weer in. Omdat wij grootschalig inkopen, kunnen wij u scherpe prijzen bieden.

Lees hier meer over Projectvloeren Nederland.

hotel tapijt

Hotel tapijt: onze producten

Nieuw tapijt in uw hotel? ‘Dat is toch hartstikke ouderwets’, horen wij u denken. Niets is echter minder waar. Tegenwoordig is tapijt weer helemaal ‘in’. Zo is er tegenwoordig luchtzuiverend hotel tapijt van onze fabrikant Desso. Deze soort tapijt zuivert de lucht, waardoor de vloer ook geschikt is voor mensen met COPD en Astma.

Tapijt is te verkrijgen in rollen van 4 meter breed en in tegels van 50 cm bij 50 cm. Daarnaast is de vloer te verkrijgen in veel verschillende dessins en kleuren. Daarbij kunt u zelfs uw eigen ontwerp/logo laten verwerken in het tapijt.

Lees hier meer over tapijt.

Is tapijt niet de vloer waar u naar op zoek bent? Vul dan onze vloerkeuzemonitor in. Hier helpen wij bij het kiezen van de vloer die voor u het meest geschikt is.

Wat kost hotel tapijt?

Omdat iedere situatie anders is, is het voor ons lastig om vooraf aan te geven wat uw hotel tapijt zal gaan kosten. Om die reden hebben wij twee handige tools voor u ontwikkeld.

Vul hier uw gegevens in, om direct een prijsindicatie of snelle offerte te ontvangen.

Complete hotelinrichting

Wist u dat wij ook uw complete hotelinrichting verzorgen? Naast vloeren, verzorgen wij ook het nodige schilderwerk, zonwering & gordijnen. Kortom, bij Projectvloeren Nederland heeft u de mogelijkheid om alles onder te brengen onder één dak!

Contact

Wilt u meer informatie of kunnen wij u ergens anders bij helpen? Neem dan contact met ons op via 026-3121701 of info@projectennederland.nl.