Horecavloeren bij Projectvloeren Nederland

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service

Op zoek naar speciale horecavloeren voor uw horecagelegenheid? Bij Projectvloeren Nederland bent u aan het juiste adres. Al 30 jaar lang leggen onze ervaren vakmensen vloeren van hoge kwaliteit. Zo ook horecavloeren. Projectvloeren Nederland is dan ook één van de grotere spelers op het gebied van professionele vloeren. Wij leggen vloeren uitsluitend voor de zakelijke markt. Zorginstellingen, scholen, bedrijven en dus ook horecagelegenheden vormen een groot deel van onze klantenkring.  Wilt u meer weten over Projectvloeren Nederland? Lees dan hier verder.

tapijt/tapijttegel
Meer informatie
2
Meer informatie
3
Meer informatie
4
Meer informatie
5
Meer informatie
6
Meer informatie

Horecavloeren in allerlei soorten en maten

Projectvloeren Nederland beschikt over een ruim assortiment aan vloeren. Horecavloeren vormen hierop geen uitzondering. Binnen ons assortiment vind je bijvoorbeeld PVC stroken vloeren met bijvoorbeeld een ‘houtprint‘. Maar ook voor een troffelvloer (vloeistof dicht en HACCP goedgekeurd) zijn wij de juiste partner. In ons assortiment hebben we verder gietvloeren, betonlook vloeren, coatingvloeren en uiteraard  Linoleum/marmoleum vloeren of een rubber vloer. Al deze vloeren kunnen dienen als vloer voor uw horecagelegenheid. Wilt u weten welke horecavloeren het meest geschikt zijn voor uw specifieke locatie? Maak vrijblijvend een afspraak en wij komen bij u langs voor een passend advies.

Wilt u ons volledige assortiment bekijken? Kijk dan hier.

Onze vloeren zijn afkomstig van gerenommeerde fabrikanten als Desso, Forbo, Nora en vele andere specialisten. Doordat wij een samenwerking hebben met deze fabrikanten kunnen wij scherp inkopen. Dit zorgt er weer voor dat wij u een scherpe prijs kunnen bieden voor uw horecavloeren. Bent u benieuwd wat een vloer u ongeveer gaat kosten? Bereken dan hier snel uw prijs. Ook kunt u eenvoudig en vrijblijvend een offerte aanvragen.

Horecavloeren & andere referenties

In het verleden hebben wij al eerder ervaring opgedaan met het leggen van een horecavloeren. Zo hebben wij onlangs bij Brasserie Bob & Co een prachtige PVC vloer gelegd. Kijk hier voor de uitgebreide ervaring met dit project & en lees onze overige referenties.

Service bij uw horecavloer? Wij doen het een tikkie anders

Naast dat wij u een scherpe prijs kunnen bieden voor uw horecavloer, pakken wij ook de rest graag goed aan. Dit doen wij door onze ‘tikkie anders service’. Wat houdt deze tikkie anders service dan precies in?

  • Wij werken 24 uur per dag, 7 dagen in de week;
  • Wij werken dus ook in de weekenden;
  • Wij ruimen uw locatie uit en ruimen alles vervolgens weer netjes in;
  • Wij verzorgen desgewenst ook het onderhoud van uw vloer.

Op deze manier kunt u te allen tijden ongestoord doorwerken en zorgen wij er voor dat u zo min mogelijk hinder ondervindt bij het leggen van uw nieuwe vloer.

Contact met Projectvloeren Nederland

Bent u naast het lezen van bovenstaande geïnteresseerd geraakt in onze vloeren of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact op via 026-3121701 of stuur een mail naar info@projectvloerennederland.nl.

Wist u dat wij naast vloeren ook uw complete projectinrichting (gordijnen, zonwering en schilderwerk) verzorgen? Bekijk hiervoor www.projectennederland.nl.


Blog Bekijk alles

Wat een mooi land …MONTFERLAND

Wat? Wie? Waar? We horen het u denken. Montferland is echt één van de mooiste stukjes in Nederland. Verscholen tussen de liemers en de achterhoek. Letterlijk bijna in Duitsland. Degene die vanuit Nederland over de A-12 op vakantie gaan (in de winter of zomer) komen er langs. Eerst langs...


Hoe gaan wij te werk?

 
 
 
Ratio 14
6921 RW Duiven
Tel. 026-312 17 01
info@projectennederland.nl

Neem contact met ons op