Horecavloeren bij Projectvloeren Nederland

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Op zoek naar speciale horecavloeren voor uw horecagelegenheid? Bij Projectvloeren Nederland bent u aan het juiste adres. Al 30 jaar lang leggen onze ervaren vakmensen vloeren van hoge kwaliteit. Zo ook horecavloeren. Projectvloeren Nederland is dan ook één van de grotere spelers op het gebied van professionele vloeren. Wij leggen vloeren uitsluitend voor de zakelijke markt. Zorginstellingen, scholen, bedrijven en dus ook horecagelegenheden vormen een groot deel van onze klantenkring.  Wilt u meer weten over Projectvloeren Nederland? Lees dan hier verder.

tapijt/tapijttegel
Meer informatie
2
Meer informatie
3
Meer informatie
4
Meer informatie
5
Meer informatie
6
Meer informatie

Horecavloeren in allerlei soorten en maten

Projectvloeren Nederland beschikt over een ruim assortiment aan vloeren. Horecavloeren vormen hierop geen uitzondering. Binnen ons assortiment vind je bijvoorbeeld PVC stroken vloeren met bijvoorbeeld een ‘houtprint‘. Maar ook voor een troffelvloer (vloeistof dicht en HACCP goedgekeurd) zijn wij de juiste partner. In ons assortiment hebben we verder gietvloeren, betonlook vloeren, coatingvloeren en uiteraard  Linoleum/marmoleum vloeren of een rubber vloer. Al deze vloeren kunnen dienen als vloer voor uw horecagelegenheid. Wilt u weten welke horecavloeren het meest geschikt zijn voor uw specifieke locatie? Maak vrijblijvend een afspraak en wij komen bij u langs voor een passend advies.

Wilt u ons volledige assortiment bekijken? Kijk dan hier.

Onze vloeren zijn afkomstig van gerenommeerde fabrikanten als Desso, Forbo, Nora en vele andere specialisten. Doordat wij een samenwerking hebben met deze fabrikanten kunnen wij scherp inkopen. Dit zorgt er weer voor dat wij u een scherpe prijs kunnen bieden voor uw horecavloeren. Bent u benieuwd wat een vloer u ongeveer gaat kosten? Bereken dan hier snel uw prijs. Ook kunt u eenvoudig en vrijblijvend een offerte aanvragen.

Horecavloeren & andere referenties

In het verleden hebben wij al eerder ervaring opgedaan met het leggen van een horecavloeren. Zo hebben wij onlangs bij Brasserie Bob & Co een prachtige PVC vloer gelegd. Kijk hier voor de uitgebreide ervaring met dit project & en lees onze overige referenties.

Service bij uw horecavloer? Wij doen het een tikkie anders

Naast dat wij u een scherpe prijs kunnen bieden voor uw horecavloer, pakken wij ook de rest graag goed aan. Dit doen wij door onze ‘tikkie anders service’. Wat houdt deze tikkie anders service dan precies in?

  • Wij werken 24 uur per dag, 7 dagen in de week;
  • Wij werken dus ook in de weekenden;
  • Wij ruimen uw locatie uit en ruimen alles vervolgens weer netjes in;
  • Wij verzorgen desgewenst ook het onderhoud van uw vloer.

Op deze manier kunt u te allen tijden ongestoord doorwerken en zorgen wij er voor dat u zo min mogelijk hinder ondervindt bij het leggen van uw nieuwe vloer.

Contact met Projectvloeren Nederland

Bent u naast het lezen van bovenstaande geïnteresseerd geraakt in onze vloeren of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact op via 026-3121701 of stuur een mail naar info@projectvloerennederland.nl.

Wist u dat wij naast vloeren ook uw complete projectinrichting (gordijnen, zonwering en schilderwerk) verzorgen? Bekijk hiervoor www.projectennederland.nl.


Blog Bekijk alles

Een anderhalvemetervloer realiseren?

Bij onze leverancier Interface beschikken ze nu over kant- en klare inlays met  ‘pijlen’ om een zogenaamde anderhalvemetervloer te realiseren. Voor deze oplossingen maakt Interface gebruik van de Heuga727 , Heuga 725 en LVT. De inlays zijn vaak op voorraad en anders geldt er een levertijd van één week. De...


Hoe gaan wij te werk?

‘ERG PRETTIG DAT PROJECTVLOEREN NEDERLAND ZELFS ‘S NACHTS VOOR ONS KLAAR STOND’

In ‘no time’ heeft Projectvloeren Nederland een prachtige nieuwe vloer gelegd in onze brasserie. Vrijdagnacht zijn de vloeren geëgaliseerd en is er een vochtscherm aangebracht. Zondags is vervolgens 150m2 aan PVC stroken van Terdex gelegd. Eén weekend was voldoende om onze nieuwe vloer te leggen. Maandags was onze vloer klaar voor gebruik. Erg prettig dat Projectvloeren Nederland zelfs ‘s nachts voor ons klaar stond. Wij konden daardoor meteen verder met de inrichting van onze brasserie. Kortom, super service!

Brasserie Bob & Co

VLIEGENSVLUG…”

Onlangs werden wij gevraagd door onze klant Schiphol om de vloer in het bedrijfsrestaurant te vervangen. Geen sinecure want de klant wilde perse, dat de gebruikers er geen of bijna geen hinder van zouden ondervinden. Het restaurant moest dus gewoon open blijven. Tja wat moet je dan doen? Er moest een PVC lamelvloer in, een zogenaamde harde vloer, en dan moet de oude vloerlaag egaal zijn en de bestaande vloer er eigenlijk uit. Stof, viezigheid, onze klant moest er niet aan denken. André Franken van Projecten Nederland bedacht samen met onze studio en techneuten een simpele maar doeltreffende oplossing. De nieuwe vloer zou met een speciaal hechtingstape uit de ruimtevaart industrie over de oude vloer heen geplakt worden. Met 10 jaar garantie van Fabrikant Tarkett en de fabrikant van het tape (SIGA). Met de vakmannen van Projectvloeren Nederland hebben we in twee weken tijd 1200m² vloer vervangen zonder de klant er noemenswaardig iets van heeft gemerkt. En dat is vliegensvlug gegeven de omstandigheden. Ik ben uiterst te spreken over de mannen die de klus gedaan hebben en de voorbereiding  van André Franken de accountmanager van Projectvloeren Nederland. Dank mannen!

schiphol

Schiphol Group – Opdrachtgever: Maarten Vink Senior project consultant Rever Interieurprojecten
 
 
 
Ratio 14
6921 RW Duiven
Tel. 026-312 17 01
info@projectennederland.nl

Neem contact met ons op