Horeca vloeren

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Bent u op zoek naar geschikte horeca vloeren voor uw horecazaak? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Projectvloeren Nederland heeft al meer dan 30 jaar ervaring en gaat voor hoge kwaliteit vloeren. Bij een horeca vloer is niet alleen de kwaliteit belangrijk, maar ook de sfeer die de vloer creëert. Daarnaast begrijpt Projectvloeren Nederland ook dat de veiligheid en hygiëne een belangrijke rol spelen bij de keuze van een juiste vloer. Maar hoe weet u dan welke horeca vloer het beste bij u past? Hieronder benoemen we een aantal punten waarop u kunt letten.

Uitstraling horecavloer

horeca vloerenEen goede uitstraling van een vloer in uw horecazaak is misschien wel de belangrijkste factor voor het maken van een keuze. U kunt eens kijken naar PVC stroken vloeren. PVC vloeren zijn in veel verschillende printen verkrijgbaar, bijvoorbeeld in houtprint. Doordat de mogelijkheden eindeloos zijn, past een PVC vloer bij iedere uitstraling.

Bent u benieuwd welke vloeren nog meer kunnen dienen als vloer voor uw horecagelegenheid? Kijk dan hieronder welke vloeren nog meer geschikt zijn.

Assortiment Horecavloeren

Hygiëne en schoonmaak

Wilt u een snel en eenvoudig schoon te maken vloer, dan adviseren wij om te kijken naar een vlakke vloer zoals linoleum of PVC vinyl. Doordat het vloeroppervlak glad is, vangt de vloer minder stof en vuil. Hierdoor wordt het eenvoudiger om het stof en vuil te verwijderen door middel van bijvoorbeeld stofzuigen. Ook nemen vlakke vloeren geen vocht op en ontstaat er veel minder vlekvorming. Als de hygiëne en een snelle en eenvoudige schoonmaak het belangrijkste zijn, dan is een vlakke vloer de beste keuze!

Akoestiek horeca vloer

Akoestiek speelt een belangrijke rol bij horeca vloeren. Hoe minder last mensen hebben van het geluid van bijvoorbeeld schuivende stoelen of tafels, hoe beter zij elkaar kunnen verstaan. Tapijt zou hiervoor dan het beste zijn, maar vanwege de hygiëne en de gewenste uitstraling is dat niet altijd de beste oplossing. Wilt u weten welke horecavloeren dan wel het meest geschikt zijn voor uw specifieke locatie? Neem dan contact met ons op via onderstaande contactknop. Wij helpen u met de keuze van de juiste vloer en voorzien u graag van vrijblijvend advies.

Contact opnemen

 

 

 

 

 

 


Blog Bekijk alles

DUUR…ZAAM

Bij Projectvloeren Nederland doen we écht ons best om duurzaam te ondernemen. Het leuke is dat we het niet doen voor het ‘plaatje’, maar omdat de mensen bij Projectvloeren Nederland,  intrinsiek gemotiveerd zijn om méér met minder te doen. Zo sprak ‘onze Vivian’ ons onlangs nog vermanend toe: ‘Jullie...


Hoe gaan wij te werk?