Horeca vloer

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Het vinden van een geschikte horeca vloer kan best lastig zijn. Zeker als je te maken hebt met verschillende ruimtes. In de keuken wil je een nette vloer die onderhoudsarm is en gemakkelijk schoon te maken. In het restaurant of café zelf is een vloer een belangrijk onderdeel van de zaak en is de uitstraling erg belangrijk. Daarnaast begrijpt Projectvloeren Nederland ook dat de veiligheid en hygiëne een belangrijke rol spelen bij de keuze van een juiste vloer. En misschien heb je zelfs wel een dansvloer. Met al deze vloeren kunnen wij je hellen. Projectvloeren Nederland heeft al meer dan 30 jaar ervaring en gaat voor hoge kwaliteit vloeren. Maar hoe weet je dan welke horeca vloer het beste bij jou en jouw zaak past? Hieronder benoemen we een aantal punten waarop je kunt letten. Uiteraard helpen we je ook persoonlijk verder:

Neem daarvoor gemakkelijk contact met ons op

Uitstraling horecavloer

horeca vloerenEen goede uitstraling van een vloer in jouw horecazaak is misschien wel de belangrijkste factor voor het maken van een keuze. Neem eens een kijkje bij onze PVC vloeren. PVC vloeren zijn in veel verschillende printen verkrijgbaar, bijvoorbeeld in houtprint. Doordat de mogelijkheden eindeloos zijn, past een PVC vloer bij iedere uitstraling.

Bent je benieuwd welke vloeren nog meer kunnen dienen als vloer voor jouw horecagelegenheid? Kijk dan hieronder welke vloeren nog meer geschikt zijn.

Assortiment Horecavloeren

Hygiëne en schoonmaak

Hygiëne is bij de horeca een speerpunt. Schoonmaken moet gemakkelijk zijn omdat je hier dagelijks mee bezet bent. Als je op zoek bent naar een vloer die snel schoon te maken is, dan adviseren wij om eens te kijken naar een vlakke vloer zoals linoleum of PVC vinyl. Doordat het vloeroppervlak glad is, vangt de vloer minder stof en vuil. Hierdoor wordt het eenvoudiger om het stof en vuil te verwijderen door middel van bijvoorbeeld stofzuigen. Ook nemen vlakke vloeren geen vocht op en ontstaat er veel minder vlekvorming. Als de hygiëne en een snelle en eenvoudige schoonmaak het belangrijkste zijn, dan is een vlakke vloer de beste keuze!

Akoestiek horeca vloer

Akoestiek speelt een belangrijke rol bij horeca vloeren. Hoe minder last mensen hebben van het geluid van bijvoorbeeld schuivende stoelen of tafels, hoe beter zij elkaar kunnen verstaan. Tapijt zou hiervoor dan het beste zijn, maar vanwege de hygiëne en de gewenste uitstraling is dat niet altijd de beste oplossing. Wilt je weten welke horecavloeren dan wel het meest geschikt zijn voor jouw specifieke locatie? Neem dan contact met ons op via onderstaande contactknop. Wij helpen u met de keuze van de juiste vloer en voorzien u graag van vrijblijvend advies.

Contact opnemen

Keuze al gemaakt?

Misschien weet je al precies welke vloer je wil hebben en ben je benieuwd naar de prijs. Dat snappen wij. Vul dan eens onze snelofferte in. Zo weet je in 5 stappen waar je aan toe bent qua prijs. Wij kunnen je vervolgens nog helpen met het helemaal afmaken van de klus.


Blog Bekijk alles

Buitenzijde bovenaanzicht project Bankrashof

HOW HIGH CAN YOU GO…

Best wel hoog dus. En dan heb ik het niet over mijn spaar saldo of maatschappelijke status maar wel over de prachtige ‘skyscraper’ Bankras Steate in Amstelveen. Wat een landmark! De familie Rijsterborgh heeft weer een schitterend gebouw ontwikkeld aan de horizon van Amstelveen en Amsterdam met 18 verdiepingen...


Hoe gaan wij te werk?