HOE VEERKRACHTIG WAREN  WE EIGENLIJK IN EN NA CORONA? EH…NU DUS!

Het waren wel roerige tijden, deze afgelopen 2 tot 3 jaar. Eerst de vele coronabesmettingen met alle, soms verschrikkelijke, gevolgen van dien, toen de vele lockdowns met sluitingen van organisaties, winkels en zelfs scholen. Daarnaast ook nog oorlogen waarvan er één dichtbij is tot en met de milde recessie volgens het CBS.

Wij, maar ook onze klanten hebben veel moeten improviseren, schakelen, managen en oplossen. Maar goed om met – Molton Erickson te spreken; ‘Change leads to insight far more than insight leads to change’. Over veerkrachtig gesproken, juist tijdens en na corona werden onze klanten maar ook Projectvloeren Nederland gedwongen om naar andere manieren van vloeren installeren over te gaan. Zorgafdelingen zaten op slot, kantoren stonden leeg of werden verkleind. 

Wij van projectvloeren hebben veel de zogenaamde looselay-vloeren toegepast. Looselay? Ofwel losleg? Ja, u leest het goed. Vloeren die we zonder ze vast te plakken kunnen installeren, vaak over een bestaande vloer heen. Dat scheelde tijd. U raadt het al, tijd is geld en minder tijd is minder geld (kwijt) voor een nieuwe vloer.

Bijkomend voordeel van deze pvc-vloeren, is dat ze extra zwaar/dik aan de onderzijde zijn omdat ze immers vast moeten liggen, ook zonder lijm. Zo bleek dat dit type niet alleen heel veerkrachtig, maar ook nog eens geluiddempend is. Dat samen met de tijdsbesparing leverde veel voordelen op. En dus gaan we gewoon door. Met looselay PVC-vloeren. 

DUURZAAM. Het allergrootste voordeel van een looselay-vloer is wel dat we alle producten er ook zo weer uit hebben gehaald na de gebruiksperiode, wij zorgen dus dat ze teruggaan naar de fabrikant voor hergebruik. Sterker nog, dat garanderen wij! Met een certificaat. ECOFLOORSZ noemen wij ze bij Projectvloeren Nederland. Groener dan dat wordt het bijna niet.


Geplaatst op 15 september 2023