Hamat

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Hamat BV. Een toonaangevend producent van schoonloopmatten. Al jaren is Hamat een betrouwbare leverancier van entreezones bij scholen, banken, kantoren, ziekenhuizen en andere overheidsgebouwen. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is dan ook een vanzelfsprekendheid.

Dit komt tot uiting in het energiezuinig bouwen van de gebouwen. Gescheiden afvalinzameling en persoonlijke aandacht voor de medewerkers. Aandacht voor milieu en maatschappij houdt voor Hamat niet op bij de deur. Ook in het dagelijkse leven vinden we dit erg belangrijk. Wij stimuleren onze medewerkers om actief te zijn in de lokale gemeenschappen. De matten van Hamat voldoen aan de hoge kwaliteitseisen.
Daarnaast kijken we ook naar passende kleuren die perfect aansluiten bij de huidige trends. Zo gaan functionaliteit en design hand in hand. Breed is ons specialisme ten aanzien van de ontwikkelingen en productie van entreezones. Wij voeren daardoor de meest complete productlijn voor elke situatie. Hamat, een van de marktleiders, producent, toonaangevend op het gebied van entreezones en verder vloerinrichting met afzet in meer dan 45 Ianden.
Daarvoor is een breed, actueel assortiment toegespitst op de marktbehoefte van ieder individueel land beschikbaar. We zijn daarmee in staat om een internationaal georienteerde service te bieden.

 


Geplaatst op 3 april 2013