Gerflor

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Gerflor is een internationale onderneming gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van innovatieve, decoratieve en duurzame (vinyl) vloerbedekking, wandbescherming en handleuningen voor woningen, projecten en sportaccommodaties.

Al meer dan 70 jaar wordt er gewerkt aan de kwaliteit van hun producten. In 1937 werd de eerste homogene projectvinylvloerbedekking op de markt gebracht onder de naam Mipolam, in 1985 werd de zelfklevende vinyl strook ontwikkeld en in 2004 werd het unieke verticale clic systeem voor Luxury Vinyl stroken en tegels op de markt gelanceerd. Maar ook op het gebied van de oppervlaktebehandeling van hun producten wordt geïnvesteerd om het onderhoud te vereenvoudigen en de belasting op het milieu, door het beperken van het gebruik van water en schoonmaakmiddelen te verminderen. Al onze vinyl vloerbedekkingen kunnen voor 100% worden gerecycled.

Binnen de Luxury Vinyl stroken en tegels kunt u kiezen uit meer dan 350 designs, drie installatiemethoden (herkleefbaar, clic en te verlijmen) en drie verschillende kwaliteitsniveaus waarmee u de vloer kunt afstemmen op elke specifieke situatie.

Gerflor is gevestigd in Eindhoven. Voor meer informatie over Gerflor producten kijk eens op www.gerflor.nl. En bekijk ook eens de interior designer om voor de aankoop een beeld te krijgen van het effect van de vloer op uw ruimte.


Geplaatst op 3 maart 2015