Entreemat

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

EntreematEen entreemat voor een bedrijfsruimte kent vele voordelen. Wist je dat een entreemat tot wel 80% vocht en vuil tegenhoudt wat normaal gesproken mee naar binnen gelopen zou worden? Met een mat zorg je ervoor dat er minder onderhoud nodig is aan de vloeren in jouw bedrijfsruimte. Doordat je minder vuil naar binnenloopt, zal de vloer in de ruimte ook minder snel slijten of beschadigen. Het vuil dat de entreemat opvangt zal namelijk niet meer schuren over de vloer. Dit scheelt in onderhoudskosten en schoonmaakkosten.

Er is veel mogelijk met een mat. Wat dacht je van een mat dat het visitekaartje van jouw bedrijf toont? Dit zorgt voor een professionele uitstraling. Je kunt bijvoorbeeld contactgegevens of het logo van je bedrijf op de mat laten plaatsen. Naast de uitstraling zijn er nog andere factoren waar je over na kunt denken. Wat dacht je van de looplengte? Of de kwaliteit? Heb je veel bezoekers in jouw bedrijfsruimte? Dan is het belangrijk om een entreemat van goede kwaliteit aan te schaffen. Hieronder kun je een entreemat bestellen. Laat ons weten waar je naar op zoek bent en wij kijken mee naar de mogelijkheden.

Bestel nu uw entreemat!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Contact opnemen

Wil je, voor dat je een mat besteld, eerst nog persoonlijk advies ontvangen van een van onze adviseurs? Geen enkel probleem. Onze medewerkers staan je graag te woord met deskundig advies. Je kunt contact met ons opnemen via  026-312 17 01 of info@projectennederland.nl. Voor meer informatie kun je ook alvast een kijkje nemen bij onze pagina over inloopmatten. De pagina verteld je meer over onze merken en over het Drie-zonesystemen.

Contact opnemen


Blog Bekijk alles

Buitenzijde bovenaanzicht project Bankrashof

HOW HIGH CAN YOU GO…

Best wel hoog dus. En dan heb ik het niet over mijn spaar saldo of maatschappelijke status maar wel over de prachtige ‘skyscraper’ Bankras Steate in Amstelveen. Wat een landmark! De familie Rijsterborgh heeft weer een schitterend gebouw ontwikkeld aan de horizon van Amstelveen en Amsterdam met 18 verdiepingen...


Hoe gaan wij te werk?