Duurzaam werken

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

 Duurzaam werken is geen vrij- blijvendheid meer. Het is steeds vaker een keiharde eis! Met “Cube it Simple” kan ik nu een unieke én duurzame oplossing bieden voor de vloer.

In een “simpele”, recyclebare kartonnen doos worden vanaf nu verschillende UZIN lijmen, antislips en primers geleverd. De voordelen ten opzichte van traditionele kunststof emmers of cans zijn duidelijk aanwezig: minder energie, minder afval en minder CO2-uitstoot!

Alleen al het voordeel ten aanzien van het afval. Onze branche kent zó veel afval. En onnodig afval is simpelweg onnodig geld uitgeven. Daar staan weer een hoop vierkante meters tegenover… Met Cube it Simple heb je beduidend minder afval. En, dat wat er overblijft kan eenvoudig worden gescheiden voor hergebruik.

Ook in het gebruik kent Cube it Simple grote voordelen: de vierkante kartonnen verpakking is efficiënt in opslag en transport en de verpakking is gemakkelijk en snel te legen. Een goede reden voor mijn klanten om Cube it Simple gewoon uit te proberen. Duurzaam werken hoeft niet ingewikkeld te zijn. Het is een kwestie van doen!

Rob Jonker Technisch Commercieel Adviseur UZIN


Geplaatst op 27 oktober 2014