Op zoek naar een geschikte Cafévloer?

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Het leggen van een vloer binnen een café is nét even wat anders dan een vloer leggen binnen een zorginstelling. Bij Projectvloeren Nederland leggen wij uw cafévloer echter met veel plezier. Dus is uw cafévloer aan vervanging toe? Neem contact met ons op en wij bespreken vrijblijvend de mogelijkheden met u! In het verleden hebben wij al enkele prachtige vloeren gelegd binnen horecaondernemingen. Zo hebben wij een vloer gelegd bij Holiday Inn en Brasserie Bob & Co. 

Bij Projectvloeren Nederland leggen wij vloeren voor de gehele zakelijke markt. Onze focus ligt hierbij op de zorg, het onderwijs en het bedrijfsleven. Wij werken met ervaren vloerenleggers en gebruiken producten van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor bent u verzekerd van een kwaliteitsvloer! Lees hier meer over Projectvloeren Nederland.

Cafévloer: Ons aanbod

Er zijn verschillende vloeren die kunnen dienen als Cafévloer. Een PVC vloer met houtprint is bijvoorbeeld een geschikte oplossing. Wanneer u kiest voor een PVC vloer heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen uit vele andere dessins. Ook linoleum vloeren of rubber vloeren zijn geschikt als horecavloer. Echter de meest geschikte vloeren zijn de vloeistofdichte troffelvloeren, die ook nog eens HACCP goedgekeurd is. Om te kunnen bepalen welke cafévloer het beste bij uw onderneming past, adviseren wij om één van onze adviseurs bij u langs te laten komen. Op die manier kunnen wij het beste aansluiten bij uw wensen en behoeften. Maak hier uw (vrijblijvende) afspraak.

Wat kost een cafévloer?

Om te kunnen achterhalen wat ongeveer de kosten zijn voor het leggen van een nieuwe cafévloer, raden wij u aan om onze vloerencalculator in te vullen. Binnen enkele seconde heeft u een indicatie van de prijs. Wilt u liever direct een uitgebreide offerte ontvangen? Vul dan onze snelofferte in. Staat de vloer die u wilt leggen er niet tussen? Neem dan gerust even contact met ons op en wij helpen u verder.

Uw cafévloer online bestellen

Wilt u liever uw cafévloer online bestellen? U kunt dit doen via www.deprojectvloer.nl. Dit is de officiele webshop van Projectvloeren Nederland. Naast het bestellen van de vloeren kunt u ook aangeven of u de vloeren door ons wilt laten leggen.

Contact

Wilt u meer weten over Projectvloeren Nederland of over één van onze producten? Neem dan contact met ons op via 026-3121701.

 


Blog Bekijk alles

DUUR…ZAAM

Bij Projectvloeren Nederland doen we écht ons best om duurzaam te ondernemen. Het leuke is dat we het niet doen voor het ‘plaatje’, maar omdat de mensen bij Projectvloeren Nederland,  intrinsiek gemotiveerd zijn om méér met minder te doen. Zo sprak ‘onze Vivian’ ons onlangs nog vermanend toe: ‘Jullie...


Hoe gaan wij te werk?