Een vloer is belangrijk…

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Omdat je er altijd over heen loopt en er naar kijkt. Tja makkelijker kunnen we het niet maken. Wel leuker!

Gelukkig hebben we in Projecten Land weer wat nieuws te melden. Iets leuks. Een kunststof vloer (PVC) die je niet hoeft te lijmen. Je legt ‘m gewoon los. Loose lay PVC op zijn Engels. En dat is wel bijzonder, want een vloer krijgt heel wat te verduren. Bureaustoelen, pallet wagens, mensen die er op lopen, met hun schoenen schuiven, enzovoort. Een vloer moet dus wel op zijn plaats blijven. Door een ingenieuze constructie aan de onderzijde van de planken en tegels blijven de los leg PVC stroken/tegels liggen. De antislip rug maakt de Loose lay PVC vloer van Projecten Nederland uniek.

De Loose lay PVC vloer is tot drie keer sneller te installeren dan andere modulaire vinyl vloeren of PVC vloeren, waardoor deze vloeroplossing ideaal is voor kleine of bezette oppervlakken. Ook is het ideaal voor omgevingen die een snelle vloerinstallatie vereisen. Het vereist geen of weinig voorbereiding als de ondervloer kleine oneffenheden absorbeert . Materiaal- en arbeidskosten worden daarmee aanzienlijk verlaagd. Daarbij is de loose lay PVC vloeren eenvoudig te verwijderen zonder schade aan het product of de ondergrond aan te brengen. Toekomstige renovaties worden daardoor eenvoudiger, sneller en goedkoper.

De loose lay PVC vloeren van Projecten Nederland:

  • Worden geleverd met 10 jaar commerciële garantie;
  • Zijn gemaakt in Duitsland;
  • En 100% ftalaat* vrij? wat?

*Ftalaten zijn chemische weekmakers die vroeger heel vaak voorkwamen in vloeren van PVC. Nu niet meer, we gebruiken weekmakers die biologisch afbreekbaar zijn. Met recht zijn onze PVC vloeren nu veilig en goed voor het milieu. We kunnen ze ook laten recyclen als u de vloer niet meer wilt.

Nu horen we u denken, dat losleggen kunnen we toch ook zelf. Eh….nee. Dat mag niet van ons, u zou het niet eens kunnen. Is echt heeeeeeel moeilijk. We zouden het u nooit adviseren. Denkt u eens aan alle gevaren, uw rug, het gedoe van opruimen, of wat denkt u als uitschiet met het Stanley mes.

Dussss…. Bel of mail ons gewoon even. We hebben zelf een “ mister Looselay PVC” in dienst. Onze expert op losleg vloeren. Richard Bits, beetje losgeslagen maar wel uit het goede hout gesneden. Hij is te bereiken via 06-33847106. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@projectennederland.nl. U kunt ook vast meer lezen over onze Loose lay PVC vloeren. Kijk dan hier.

 


Geplaatst op 11 januari 2017