Bedrijfsvloeren van Projectvloeren Nederland

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Op zoek naar geschikte bedrijfsvloeren? Projectvloeren Nederland is hét voerenbedrijf voor al jouw bedrijfsvloeren. Wij leggen vloeren voor de gehele zakelijke markt binnen Nederland en de grensstreken met Duitsland en België. Dit doen onze ervaren vakmannen nu al ruim 25 jaar, waardoor wij onszelf inmiddels een top 10 vloerenbedrijf mogen noemen. Wij bedienen met onze bedrijfsvloeren met name zorginstellingen, scholen en kantoorpanden. Wij proberen jou altijd zoveel mogelijk te ontzorgen. Zo helpen wij jou met het uit- en inruimen van de ruimtes en leggen wij de vloeren op het moment dat dit voor jouw bedrijf het beste uit komt (dus ook ’s nachts!). Meer weten? Bekijk hier wat wij nog meer doen.

Wist jij trouwens dat ook het aanbrengen van gordijnen en zonwering behoort tot onze diensten? Evenals het verzorgen van het nodige schilderwerk. Bij Projectvloeren Nederland kun jij terecht voor een complete projectstoffering.

Onze bedrijfsvloeren

bedrijfsvloerenBedrijfsvloeren zijn er in allerlei soorten en maten. Wij beschikken over een uitgebreide collectie aan vloeren. Binnen de zakelijke markt zijn verschillende populaire vloeren te benoemen. Zo kiezen veel mensen voor PVC vloeren, rubber vloeren, linoleum vloeren & tapijt vloeren. Echter kunnen wij jou ook van dienst zijn met giet- en coatvloeren. Bekijk ons uitgebreide assortiment aan vloeren op onze vernieuwde inspiratiepagina!

Iedere locatie vraagt een andere aanpak. Om jou te kunnen voorzien van een passend advies is het raadzaam om één van onze adviseurs bij jou langs te laten komen. Dit doen zij met alle plezier en geheel vrijblijvend. Plan hier jouw afspraak in!

Wat kosten nieuwe bedrijfsvloeren?

Wil jij een snelle indicatie ontvangen van de kosten voor nieuwe bedrijfsvloeren? Maak dan gebruik van onze vloerencalculator. Binnen enkele secondes heb jij een richtprijs voor het leggen van jouw nieuwe vloeren. Ontvang jij liever een uitgebreide offerte?

Vraag hier vrijblijvend je snelofferte aan

Referenties

Wil jij weten waar wij eerder bedrijfsvloeren hebben gelegd? Bekijk dan gerust eens onze referenties. Onze klanten vertellen jou graag hoe zij het werken met Projectvloeren Nederland hebben ervaren. Lees hier onze referenties.

Contact

Heb je nog vragen over onze vloeren of één van onze andere diensten? Neem contact met ons op via 026-3121701 of info@projectennederland.nl.


Blog Bekijk alles

DUUR…ZAAM

Bij Projectvloeren Nederland doen we écht ons best om duurzaam te ondernemen. Het leuke is dat we het niet doen voor het ‘plaatje’, maar omdat de mensen bij Projectvloeren Nederland,  intrinsiek gemotiveerd zijn om méér met minder te doen. Zo sprak ‘onze Vivian’ ons onlangs nog vermanend toe: ‘Jullie...


Hoe gaan wij te werk?