Bedrijfsvloeren Almere

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Bedrijfsvloeren in Almere voor jouw organisatie!

Wanneer je gevestigd bent in Almere en op zoek bent naar nieuwe vloeren voor jouw pand, dan schiet Projectvloeren Nederland graag te hulp. Wij verzorgen vloeren voor de hele zakelijke markt in Nederland en doen ook regelmatig zaken in de regio Almere. Met het geven van vrijblijvende adviezen en gratis inventarisaties proberen wij ons te onderscheiden binnen de zakelijke markt. Ook met behulp van onze ’tikkie anders services’. Op die manier proberen we te realiseren dat wij het net een kleine beetje anders doen dan de rest.

Ons assortiment bedrijfsvloeren 

Om iedere gebruiker te kunnen voorzien in zijn of haar behoefte hebben wij een zeer uitgebreid assortiment aan vloeren samengesteld. Deze verdelen wij in ‘harde’ en ‘zachte’ vloeren en zijn allen geschikt voor gebruik binnen de zakelijke markt. Hierbij kan gedacht worden aan instellingen voor de zorg, de horeca, scholengemeenschappen of andere bedrijven in Almere en omstreken. Om zelf alvast in kaart te brengen wat een prachtige vloer zou zijn, hebben wij een vloerkeuze monitor. Deze helpt je bij het bepalen van de vloer die het meest geschikt is voor jouw situatie:

Welk vloertype is voor mij de beste oplossing?

Vloerenmerken en fabrikanten waar wij samenwerkingen mee hebben zijn onder andere Forbo, Desso en Tarkett. Bekijk gerust eens op de overige fabrikanten en merken waar wij mee samenwerken.

Bedrijfsvloeren in Almere – wij komen al lang over de vloer.

Almere en omstreken is een regio waarbinnen wij de afgelopen 30 jaar diverse klussen hebben mogen uitvoeren voor verschillende soorten bedrijven of instanties. Benieuwd bij wat voor bedrijven wat nog meer over de vloer geweest zijn? Neem een kijkje op onze referentiepagina. Hier vertellen onze klanten over hoe de samenwerking is verlopen.
Projectvloeren Nederland is dé projectstoffeerder sinds 1984 voor heel zakelijk Nederland. Dit betekent dan ook meer dan 30 jaar vakmanschap. 34 vakmannen zijn dagelijks voor jou aan het werk. Echte vakmannen met een hart voor ambachtelijk werk en werken met hun hoofd en handen.

Kortom, Projectvloeren Nederland:

  • Projectstoffeerder sinds 1984;
  • Meer dan 30 jaar ervaring en vakmanschap;
  • Goed opgeleide vakmensen;
  • Gepassioneerd en perfectionistisch;
  • Werken met enorm veel plezier.

Contact met Projectvloeren Nederland

Ben je overtuigd geraakt van het feit dat wij de juiste partij zijn voor jouw bedrijfsvloer in Almere? Bel ons dan gerust eens op voor een afspraak (026-3121701) of stuur een mailtje naar info@projectennederland.nl.

Of vraag hier vrijblijvend je offerte aan


Blog Bekijk alles

Buitenzijde bovenaanzicht project Bankrashof

HOW HIGH CAN YOU GO…

Best wel hoog dus. En dan heb ik het niet over mijn spaar saldo of maatschappelijke status maar wel over de prachtige ‘skyscraper’ Bankras Steate in Amstelveen. Wat een landmark! De familie Rijsterborgh heeft weer een schitterend gebouw ontwikkeld aan de horizon van Amstelveen en Amsterdam met 18 verdiepingen...


Hoe gaan wij te werk?