Bedrijfsvloeren almere

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Dé bedrijfsvloeren specialist in regio Alkmaar!

Zijn de vloeren in jouw bedrijfspand, zorginstelling of school aan vervanging toe? Dan helpen wij je graag. Projectvloeren Nederland is hét vloerenbedrijf voor de zakelijke markt. Wij zijn gevestigd in Duiven, maar werken voor opdrachtgevers door heel Nederland. Wij komen dus ook graag eens bij jou langs in Alkmaar om te kijken naar jouw bedrijfsvloer en geven vrijblijvend advies. We bespreken dan graag de mogelijkheden voor jouw vloer en luisteren daarbij aandachtig naar jouw wensen. Hierbij rekenen wij uiteraard geen reiskosten!

Contact opnemen

Onze ‘tikkie anders service’

Wij doen ‘alles’ op onze eigen unieke manier. Onze zogenaamde tikkie anders service. Met onze tikkie anders service bieden wij net dat beetje extra ten opzichte van andere vloeren bedrijven. Onze service is er op gericht je zoveel mogelijk te ontzorgen. Jij kunt zich daardoor focussen op wat voor jou belangrijk is. Wat maakt onze service zo bijzonder? Wij weken 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Ruimen uw kantoor uit en weer volledig in en je kunt bij ons gespreid betalen. Wil je meer weten over onze tikkie anders service? Klik dan hier.

Ons assortiment bedrijfsvloeren in Alkmaar

Bij projectvloeren Nederland durven wij te stellen dat we  over een uitgebreide collectie vloeren beschikken. Wij hebben zowel harde- als zachte vloeren binnen onze collectie. Tapijt, tapijttegels, betonlook vloeren, rubber, pvc vloeren, marmoleum en nog veel meer. Ook voor jouw pand in Alkmaar zit er vast en zeker een geschikte vloer tussen. Bekijk ons volledige assortiment.

Wilt je direct weten wat onze vloeren voor jouw pand in Alkmaar kosten? Via deze link kun je alvast een prijsindicatie berekenen. Op die manier kom je nooit voor verrassingen te staan.

Projectvloeren Nederland in Alkmaar

In het verleden hebben wij al enkele mooie projecten door heel Nederland mogen afronden. Zo ook in Alkmaar. Diverse grote panden in Alkmaar beschikken inmiddels over een vloer van projectvloeren Nederland. Ben je benieuwd naar het werk dat wij de laatste jaren hebben opgeleverd? Neem een kijkje bij onze klanten: Gerealiseerde projecten.

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op of plan zelf een afspraak in. Dit kan via 026-3121701. Ook kunt u ons mailen op info@projectennederland.nl.

Of vraag hier vrijblijvend je offerte aan

 

Projectstoffering in Alkmaar 

Wist u dat wij naast vloeren ook nieuwe gordijnen, zonwering en schilderwerk verzorgen? Als projecten Nederland komen wij als projectstoffeerder graag bij u langs in Alkmaar. Wij verzorgen uw complete projectstoffering.

 


Blog Bekijk alles

DUUR…ZAAM

Bij Projectvloeren Nederland doen we écht ons best om duurzaam te ondernemen. Het leuke is dat we het niet doen voor het ‘plaatje’, maar omdat de mensen bij Projectvloeren Nederland,  intrinsiek gemotiveerd zijn om méér met minder te doen. Zo sprak ‘onze Vivian’ ons onlangs nog vermanend toe: ‘Jullie...


Hoe gaan wij te werk?