Alleen leggen service

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Vloerenlegger voor de zakelijke markt

Slechts enkele bedrijven hebben de mogelijkheid om een vloer direct in te kopen bij de fabrikant. Vaak zijn dit multinationals of XXL bedrijven. Valt uw bedrijf in deze categorie, heeft uw bedrijf een vloer ingekocht rechtstreeks bij de fabrikant, en bent u op zoek naar een bedrijf die deze vloer vakkundig kan leggen? Projectvloeren Nederland is de vloerenlegger waar u naar op zoek bent. Uitsluitend voor de zakelijke markt in heel Nederland, België & Duitsland leggen wij vloeren die door uw bedrijf zijn ingekocht bij een vloerenfabrikant. Wij komen dan ook graag eens bij u langs voor een passend advies en offerte op maat.

Gespecialiseerd in vloerinstallatie

Projectvloeren Nederland is gespecialiseerd in de installatie veel verschillende soorten vloeren. In de afgelopen 25 jaar hebben wij door heel Nederland verschillende vloeren geïnstalleerd. De installatie van tapijt(tegels), PVC, Linoleum, Marmoleum, Rubbervloeren. U kunt het zo gek niet bedenken of Projectvloeren Nederland heeft er ervaring mee. Bent u benieuwd voor welke grote opdrachtgevers wij eerder vloeren hebben geïnstalleerd?  Bekijk dan eens onze referentiepagina.

Project coördinatie

Voor de coördinatie van het gehele project schakelen wij één van onze professionele projectleiders in. Deze projectleider inventariseert en brengt vervolgens advies uit over de uitvoering van het project. Dit gaat van het technisch advies over het leggen van een ondervloer tot aan advies over onderhoud na het leggen van de vloer. Wanneer er sprake is van nieuwbouw of renovatie zal onze projectleider desgewenst aanwezig zijn bij bouwvergaderingen. De voortgang van het project wordt op die manier nauwlettend in de gaten gehouden.

Ervaren vloerenleggers

Bij Projectvloeren Nederland werken wij met een vast team van ervaren vloeren leggers. Door de uitgebreide ervaring van onze vloerenleggers is kwaliteit dus gegarandeerd en u bent niet langer afhankelijk van ZZP’ers die slechts flexibel beschikbaar zijn.

Volledige ontzorging

Wij streven er bij Projectvloeren Nederland naar om u zo min mogelijk tot last te zijn bij het leggen van een nieuwe vloer. Dit doen wij door u volledig te ontzorgen. Wij halen al het meubilair (tot aan bekabeling toe) uit de ruimte. Vervolgens verwijderen wij de oude vloer (bij bestaande bouw), leggen de nieuwe vloer en verzorgen een eindschoonmaak en eventuele tijdelijke afdekking van de vloer (bij nieuwbouw of renovatie). Wanneer dit allemaal voltooid is, zorgen wij dat al het meubilair weer zorgvuldig in de ruimte wordt geplaatst op de manier zoals het was voor installatie van de nieuwe vloer. Dit alles doen wij ook ‘s avonds en in het weekend, zodat u ongestoord kunt doorwerken. Als extraatje bieden wij u een uitgebreide inventarisatie van de nieuw geïnstalleerde vloer, waardoor u een duidelijk beeld heeft van het onderhoud en de kosten van uw vloer.

Aandacht voor MVO

Bij Projectvloeren Nederland hebben wij het maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. Wij houden daar dan ook zeker rekening mee bij de installatie van uw vloer. Wij zorgen bijvoorbeeld voor een milieuvriendelijke afvoer van de (eventuele) oude vloer en het snijafval.

Contact

Bent u na het lezen van bovenstaande geïnteresseerd geraakt in onze ‘alleen leggen’ dienst? Neem dan gerust eens contact met ons op. Dit kan via 026-3121701 of stuur een e-mail naar info@projectennederland.nl. Ook heeft u de mogelijkheid om online een afspraak in te plannen.


Blog Bekijk alles

De nieuwe collectie van Gerflor Saga Connect

Momenteel zijn wij bij een zorginstelling een nieuwe vloer aan het aanbrengen. Het gaat hier om ca. 2100m2. De vloer die wij aan het leggen zijn komt uit de nieuwe collectie van Gerflor Saga Connect. Wij brengen hier zogenaamde kunststof puzzeltegels aan in de gangen van het complex. Deze...


Hoe gaan wij te werk?

 
 
 
Ratio 14
6921 RW Duiven
Tel. 026-312 17 01
info@projectennederland.nl

Neem contact met ons op