Vloerenbedrijf in Zaandam

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Op zoek naar een vloerenbedrijf in Zaandam?

Zijn de vloeren in uw pand(en) aan vervanging toe en zoekt u een geschikt vloerenbedrijf in de regio Zaandam die u verder kan helpen? Projectvloeren Nederland is u graag van dienst. Wij zijn een vloerenbedrijf gericht op de gehele zakelijke markt van Nederland. Zaandam vormt daarop geen uitzondering. Wij komen graag eens langs om een inspectie te doen van uw vloeren of u een passend advies te leveren. Dit is slechts een fractie van alle services die wij u kunnen aanbieden wat betreft uw vloeren. Vraag bijvoorbeeld eens een proef staal aan of bereken snel de prijs van uw nieuwe vloer. Hier vindt u een overzicht van al onze services.

Assortiment vloeren

Ons assortiment aan vloeren is ruim opgezet. Projectvloeren Nederland zorgt er op deze manier voor dat voor iedere klant de juiste vloer klaar ligt wanneer nodig. Is een linoleum/marmoleum vloer bijvoorbeeld het meest geschikt, of past een tapijt vloer beter bij uw pand/wensen. Bij ons is het allemaal beschikbaar. Voor meer informatie over de vloeren in ons assortiment kunt u hier kijken. De vloeren die wij leggen zijn van bekende merken en fabrikanten. Door op grote schaal in te kopen kunnen wij u eveneens scherpe prijzen bieden.

Afgeronde projecten in Zaandam

Omdat wij ons richten op de gehele zakelijke markt in Nederland, is ook de regio Zaandam voor ons geen onbekend terrein. Wij hebben hier al enkele grote projecten mogen verzorgen. Scholen, winkelpanden of andere bedrijven zijn voorzien van prachtige nieuwe vloeren. Bent u benieuwd naar al onze afgeronde projecten (in de regio Zaandam)? Kijk dan eens hier en lees meer over wat andere klanten over ons zeiden.

Contact

Voor meer informatie of andere vragen kunt u contact opnemen via 026-3121701 of een mailtje sturen naar info@projectennederland.nl. Ook heeft u de mogelijkheid om zelf een afspraak in te plannen.

Voor schilderwerk, gordijnen of zonwering kunt u ook bij ons terecht. Kijk hiervoor eens op www.projectennederland.nl.

 

 


Blog Bekijk alles

Buitenzijde bovenaanzicht project Bankrashof

HOW HIGH CAN YOU GO…

Best wel hoog dus. En dan heb ik het niet over mijn spaar saldo of maatschappelijke status maar wel over de prachtige ‘skyscraper’ Bankras Steate in Amstelveen. Wat een landmark! De familie Rijsterborgh heeft weer een schitterend gebouw ontwikkeld aan de horizon van Amstelveen en Amsterdam met 18 verdiepingen...


Hoe gaan wij te werk?