Wat een mooi land …MONTFERLAND

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Wat? Wie? Waar? We horen het u denken. Montferland is echt één van de mooiste stukjes in Nederland. Verscholen tussen de liemers en de achterhoek. Letterlijk bijna in Duitsland. Degene die vanuit Nederland over de A-12 op vakantie gaan (in de winter of zomer) komen er langs. Eerst langs Duiven bij die grote Ikea (Waar wij overigens vlakbij zitten) en dan net voor de grens overgang met Beek aan de rechterkant. Die mooie glooiende heuvels en bossen.

Plaatsen als ‘s-Heerenberg, Stokkum, Beek en Zeddam. En als je de lekkerste bitterballen van Nederland wilt eten, tik mij dan even op de schouder, dan wijs ik je de weg naar ’t Peeske. Maargoed, ik dwaal af. Wat is er nog meer in Montferland? Een locatie van Sensire die helemaal onder handen wordt genomen. Locatie Sydehem. Midden in Zeddam. Montferland dus.

Sydehem is als woonplek voor ouderen al 57 jaar een begrip in Zeddam en omgeving. Het huis heeft een reputatie opgebouwd als het gaat om de gezellige en ongedwongen sfeer. Er wonen ouderen die intensieve zorg krijgen. Daarnaast is er De Hettenheuvel, een woongroep voor mensen met dementie. Momenteel wordt het sterk verouderde gebouw van Sydehem grondig onder handen genomen, zodat het in de nazomer van 2018 weer volledig voldoet aan de wensen van deze tijd. De bewoners van Sydehem wonen daarom tijdelijk in Het Weerdje in Doetinchem. Wij knappen Sydehem op. Samen met andere hardwerkende ambachtslieden (blijft een mooi oud hollands woord). Letterlijk alles wordt aangepakt. Onze mannen doen de ondervloeren, de vloeren en straks de raambekleding. Uiteraard vlamvertragend en alles uitgevoerd in hygiënische stofsoorten. Ja, die bestaan echt! Respect voor onze jongens die al weken onder tropische omstandigheden met hun handen werken. Klasse jongens. Mooi Montferland!


Geplaatst op 12 juli 2018