Tapijt Eindhoven

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

 

Projecten Nederland is dé projectstoffeerder sinds 1984 voor heel zakelijk Nederland. Wij zijn specialist op het gebied van zakelijke vloeren en tapijt in Eindhoven en omstreken. Dus bent u op zoek naar tapijt voor uw school, zorginstelling of uw bedrijf. Wij komen graag naar Eindhoven om een vrijblijvend en passend advies te geven.

Welk tapijt is geschikt voor u?

Er zijn 2 soorten tapijt. De tapijt (vloerbedekking) op rol. En daarnaast de losse tapijttegels. Afhankelijk van het gebruik en wensen bekijken wij samen met u wat het meest geschikt is.

Er zijn veel tapijtleveranciers: Desso, Interface. Modulyss®, Vloer Totaal Concept, Marlin Contract, Ege, Leoxx en Heuga. Allemaal gerenommeerde merken die staan voor kwaliteit en duurzaamheid.

Projectvloeren Nederland staat voor vakmanschap

Projectvloeren Nederland is al sinds 1984 actief in vloeren. Dit betekent meer dan 30 jaar vakmanschap. Mensen met plezier in hun werk en passie voor het vak. Al jarenlang weten wij met onze vakmensen de weg naar onze klanten in de regio Eindhoven te vinden.

Service in Eindhoven

Met onze tikkie anders service, willen wij u graag ontzorgen. Wij passen o.a. de werktijden aan, bij wat u het beste uitkomt. Wij zijn 7 dagen in de week inzetbaar en doen ons werk op momenten dat wij u niet storen. Onze eigen legteams komen naar Eindhoven en wij geven u een goede garantie.

Bel of mail ons

Wilt u na dit verhaal in contact met ons komen? Graag zelfs… Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 026-3121701 of op info@projectennederland.nl. Wij staan u graag te woord met advies of een vrijblijvende offerte. Wilt u zelf snel een prijsindicatie hebben wat een nieuwe vloer kost? Dat is ook mogelijk op onze site. Kijk op bereken uw prijs voor simpel en snel inzicht te krijgen in bijhorende werkzaamheden en kosten.

Schilderwerk, gordijnen of zonwering nodig?

Heeft u naast vloeren, ook schilderwerk, gordijnen en zonwering nodig. Dit kunnen wij ook voor u verzorgen. Kijk op www.projectennederland.nl voor informatie over al deze diensten in de regio Utrecht.

 

 


Blog Bekijk alles

Buitenzijde bovenaanzicht project Bankrashof

HOW HIGH CAN YOU GO…

Best wel hoog dus. En dan heb ik het niet over mijn spaar saldo of maatschappelijke status maar wel over de prachtige ‘skyscraper’ Bankras Steate in Amstelveen. Wat een landmark! De familie Rijsterborgh heeft weer een schitterend gebouw ontwikkeld aan de horizon van Amstelveen en Amsterdam met 18 verdiepingen...


Hoe gaan wij te werk?