Stel: u heeft 61.234 m2 vloer in uw beheer…

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

U zult misschien denken, dat kan niet. Maar wij weten wel beter! PVN heeft klanten met veel en grote vloer-oppervlaktes. Enige nuancering is hier wel op zijn plaats. Als facilitair manager of gebouwenbeheerder is het een onmogelijke klus om te weten wat nu precies waar ligt aan vloeren en hoe de technische staat er van is. Of er bijvoorbeeld linoleum of tapijt ligt, of het wel goed schoongehouden wordt en welke kleuren er allemaal liggen. 

Kortom; het is relevant en interessant om te weten hoe een dergelijk vloerenpark erbij ligt. Maar dan wel in detail!

PVN weet waarover ze praten. Voor enkele van onze XL klanten hebben wij dergelijke inventarisaties gedaan. Vele maanden van inmeten, registreren en vastleggen waren het gevolg. Uiteraard graag gedaan voor onze klant. Dat moest anders kunnen dachten de innovaters van PVN. In samenwerking met software versimpelaars Blisss en fabrikant Tarkett hebben we de vloerenmonitor ontwikkeld. Een tool die net zo fijn als een Tom Tom te bedienen is en net zo “simpel” 61.234 m2 in kaart brengt. Over kaarten gesproken… de gebruiker kan online inloggen en direct zien waar welke vloer ligt, hoeveel vierkante meters, in welke staat de vloer verkeert, de kleuren en wat het nu gaat kosten om het te vervangen. Eigenlijk te veel om te noemen. Pardon, te simpel om op te noemen!

Er valt geld te verdienen of juist te besparen door een beter inzicht, beter beheer, minder vervanging en simpele rapportages. De budgettering wordt doeltreffender en wie weet bespaart u net als onze vaste gebruikers meer dan 10% op uw “vloerenpark”. Vraag gerust eens om meer simpele uitleg.

Met trots hebben we dan ook op de beurs Facilitair vele afspraken kunnen noteren om eens langs te komen op ons kantoor in Duiven. En dan vast niet om alleen op de koffie te komen.


Geplaatst op 30 januari 2013