Vloerenbedrijf in Soest

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

soestU zoekt een vloerenspecialist in de buurt van Soest? Deze heeft u gevonden, want Projectvloeren Nederland is hét vloerenbedrijf voor heel zakelijk Nederland. Wij leggen vloeren in Soest bij o.a. bedrijven, winkels, zorginstellingen en ook bij scholen.

Wij komen graag naar Soest om samen met u de wensen te bespreken om tot een goed en passend vloerenadvies te komen. Ons advies is geheel vrijblijvend en wij rekenen geen reiskosten.

Welke service bieden wij?

Wij onderscheiden ons net even een Tikkie Anders in de regio van Soest. Zo noemen wij onze uitgebreide service. Wij bieden net even dat beetje extra en zorgen ervoor dat u geen omkijken meer heeft naar de gebruikelijke ‘rompslomp’. Zo bieden wij de mogelijkheid tot gespreid betalen, kunt u rekenen op de hulp van onze ontwerpers, kunt u snel zelf een prijs berekenen en nog veel meer. Alles om u zo veel mogelijk te verwennen.

Welke vloeren hebben wij bij Projectvloeren Nederland

In de collectie vloeren hebben wij o.a. vloerbedekking, betonlook vloeren, tapijt, tapijttegels, rubber, marmoleum (linoleum), pvc vloer (vinyl) en nog meer. Harde en zachte vloeren, beide varianten zijn bij ons verkrijgbaar en kunnen wij bij u komen leggen.

Welke projecten in Soest hebben wij gedaan?

Projectvloeren Nederland heeft diverse mooie projecten in Soest gedaan. Wij hebben hier diverse nieuwe vloeren gelegd bij bedrijven, scholen en zorginstellingen. Wilt u weten waar in Soest, lees dan hier verder.

Contact met Projectvloeren Nederland

Wilt u graag meer informatie over ons, onze collectie of iets anders, bel ons op telefoonnummer 026-3121701. Ook kunt u ons mailen op info@projectennederland.nl.

Ook voor uw projectstoffering in Soest

Wanneer u in Soest ook op zoekt naar nieuwe gordijnen, zonwering, schilderwerk kunt u bij ons terecht. Onder de naam Projecten Nederland komen wij graag als projectstoffeerder naar Soest om uw complete projectstoffering te verzorgen. Kijk op www.projectennederland.nl voor meer informatie hierover.

 

 

 


Blog Bekijk alles

DUUR…ZAAM

Bij Projectvloeren Nederland doen we écht ons best om duurzaam te ondernemen. Het leuke is dat we het niet doen voor het ‘plaatje’, maar omdat de mensen bij Projectvloeren Nederland,  intrinsiek gemotiveerd zijn om méér met minder te doen. Zo sprak ‘onze Vivian’ ons onlangs nog vermanend toe: ‘Jullie...


Hoe gaan wij te werk?