Vloeren in Renkum

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Vloerenbedrijf in Renkum

U zoekt een nieuwe vloer voor uw school, kantoor of zorginstelling in de buurt van Renkum? Dan bent u hier helemaal juist. Projectvloeren Nederland is hét vloerenbedrijf voor zakelijk Nederland.

Wij hebben alle soorten vloeren waar zakelijk Nederland op zit te wachten. Eenvoudig in onderhoud, goede prijs en een prima service: Tikkie Anders.

In onze collectie vloeren zit o.a. tapijt, rubber, marmoleum, pvc vloer, linoleum en betonlook vloeren. Wij verkopen en leggen nagenoeg alle soorten zachte en harde vloeren. Onze vloeren zijn afkomstig van gerenommeerde fabrikanten uit de hele wereld.

Ons werk in Renkum

In Renkum hebben we door de jaren heen heel wat mooie vloeren bij zakelijk Nederland mogen leggen. Van diverse winkels tot grote bedrijfspanden. Wilt u weten bij wie wij in Renkum een vloer hebben gelegd, lees dan hier verder. Óf bel onze binnen- of buitendienst. Zij vertellen u er graag meer over. Of wilt u lezen hoe andere klanten de samenwerking hebben gevonden? Dan kunt u de referenties eens rustig bekijken.

Projecten Nederland

Onder de naam Projecten Nederland doen wij naast vloeren, ook in zonwering, gordijnen en schilderwerk. Als projectstoffeerder van de regio Renkum en omgeving. Wilt u meer hierover weten kijk dan eens op www.projectennederland.nl Wij komen ook graag even langs in Renkum voor een passend en vrijblijvend advies.
Contact met ons

Wilt u meer informatie ontvangen neem dan contact met ons op. Wij van de verkoop binnendienst zijn bereikbaar op telefoonnummer 026-3121701. U kunt ons ook altijd mailen op info@projectennederland.nl. U kunt ook zelf een afspraak inplannen wanneer het u past. Hopelijk tot snel.

 


Blog Bekijk alles

Buitenzijde bovenaanzicht project Bankrashof

HOW HIGH CAN YOU GO…

Best wel hoog dus. En dan heb ik het niet over mijn spaar saldo of maatschappelijke status maar wel over de prachtige ‘skyscraper’ Bankras Steate in Amstelveen. Wat een landmark! De familie Rijsterborgh heeft weer een schitterend gebouw ontwikkeld aan de horizon van Amstelveen en Amsterdam met 18 verdiepingen...


Hoe gaan wij te werk?