PVC vloer kantoor

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

De populariteit van PVC Vloeren is de afgelopen jaren flink toegenomen. Niet alleen bij particulieren wordt steeds vaker een PVC vloer gelegd. Een PVC vloer voor kantoor komt ook steeds vaker voor en draagt bij aan een sfeervolle en effectieve inrichting van kantoorpanden. PVC heeft namelijk een harde en slijtvaste toplaag. Daarnaast is PVC te verkrijgen in banen, tegels visgraat en plankmotief. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om PVC over bestaande vloeren heen te leggen.

PVC vloer kantoor

Bij Projectvloeren Nederland bedienen we de gehele zakelijke markt binnen Nederland. Wij focussen ons hierbij op de zorg, het onderwijs, de horeca en het bedrijfsleven. Al ruim 30 jaar leggen wij vloeren van topkwaliteit. Doordat wij grootschalig inkopen, kunnen wij onze klanten scherpe prijzen bieden.

Lees hier meer over Projectvloeren Nederland.

Waarom een PVC vloer op kantoor?

Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom u kiest voor een PVC vloer voor op kantoor:

  • Een PVC vloer is onderhoudsarm;
  • Een PVC vloer heeft een levensduur van ruim 20 jaar;
  • Verkrijgbaar in verschillende soorten, maten, kleuren en dessins;
  • PVC beschikt over een harde toplaag van 0.55 mm tot wel 0.8 mm.

Weet je niet zeker of een PVC vloer voor u de beste vloeroplossing is? Onze vloerkeuzemonitor helpt met het bepalen van de meest geschikte vloer voor jouw situatie.

Welk vloertype is voor mij de beste oplossing?

Wat kost een PVC vloer voor kantoor?

Iedere situatie en ieder pand vraagt een andere aanpak. Om die reden is het voor ons lastig om op voorhand een prijsindicatie af te geven. Wel hebben wij een handige rekenhulp ontwikkelt waarin we met behulp van uw situatie tot een prijsindicatie komen.

Mocht je een uitgebreide offerte willen ontvangen, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Vraag hier een snelle offerte aan en ontvang binnen twee werkdagen uw offerte. Heb je verder nog vragen of wil je meer informatie ontvangen? Neem gerust eens contact met ons op via 026-3121701, info@projectennederland.nl of onderstaande button:

Contact opnemen