Vloeren in Purmerend

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Vloeren uitsluitend voor de zakelijke markt in Purmerend? Projectvloeren Nederland is hét vloerenbedrijf voor uw vloeren in Purmerend. Wij zijn gevestigd in Duiven, maar bedienen onze klanten door heel Nederland. Wij leggen vooral vloeren in bedrijfspanden, scholen of zorginstellingen. Wij komen graag in Purmerend langs om (geheel vrijblijvend) te kijken welke vloeren het beste aansluiten bij uw wensen en behoeftes. Wilt u direct een afspraak inplannen? Neem contact met ons op.

Wat onderscheidt ons als vloerenbedrijf?

Door zaken net even wat anders aan te pakken dan de manier waarop het gebruikelijk is, onderscheiden wij ons als vloerenbedrijf. Wij noemen dit ‘onze tikkie anders service’. Het belangrijkste doel van onze tikkie anders service, is het ontzorgen van onze klanten. Wij streven er naar u weinig tot geen hinder te ondervinden van het proces dat komt kijken bij het leggen van een nieuwe vloer. Hoe doen wij dit dan? Wij werken 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Dus zelfs in de weekenden, ’s nachts of in de schoolvakanties. Daarbij ruimen wij uw pand volledig uit en wanneer wij klaar zijn, zetten wij alles weer op de juiste plek terug. Kortom, u heeft amper omkijken naar ons, wanneer wij bij u een nieuwe vloer komen leggen. Wilt u meer weten over onze tikkie anders service of mogen wij bij u langs komen in Purmerend? Klik hier.

Vloeren in Purmerend

Wilt u uw school, bedrijfspand of zorginstelling in Purmerend voorzien van een nieuwe vloer? In ons assortiment beschikken wij over veel verschillende vloeren die voor uw locatie geschikt zijn. Wij maken hierbij onderscheid in harde en zachte vloeren. Rubber vloeren, marmoleum, linoleum, tapijt en tapijttegels. Wij horen u denken; ‘Wat gaat zo’n nieuwe vloer mij kosten?’. Met onze vloerencalculator kunt u eenvoudig berekenen wat uw nieuwe vloer ongeveer gaat kosten. Wilt u direct een offerte aanvragen? Dat kunt u dan hier doen.

Contact

Wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten of over onze vloeren? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord via 026-3121701. Ook kunt u ons mailen op info@projectennederland.nl.

Projecten Nederland: projectstoffering in Purmerend

Naast dat wij bij u langs komen in Purmerend voor de vloeren, verzorgen wij ook projectstoffering. Denk hierbij aan zonwering, gordijnen en schilderwerk. Voor meer informatie over onze projectstoffering kunt u terecht op www.projectennederland.nl.

 


Blog Bekijk alles

Buitenzijde bovenaanzicht project Bankrashof

HOW HIGH CAN YOU GO…

Best wel hoog dus. En dan heb ik het niet over mijn spaar saldo of maatschappelijke status maar wel over de prachtige ‘skyscraper’ Bankras Steate in Amstelveen. Wat een landmark! De familie Rijsterborgh heeft weer een schitterend gebouw ontwikkeld aan de horizon van Amstelveen en Amsterdam met 18 verdiepingen...


Hoe gaan wij te werk?