Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service

tapijttegelvloer

  • tweedehands tapijttegels jonger dan 5 jaar in zeer goede staat
  • PVC of linoleum restpartijen rechtstreeks van de fabrikant
  • snel leverbaar en een breed assortiment
  • door ons gelegd met 1 jaar garantie
  • ideaal voor low budget projecten of wanneer een hoogwaardige vloer te luxe is
  • ideaal voor tijdelijke (nood)vestiging
  • een milieuvriendelijke oplossing

Bij Projectvloeren Nederland hebben we de mogelijkheid om tapijttegels in te kopen die al gebruikt zijn. Deze tapijttegels komen beschikbaar door verhuizing, faillissement of door vroegtijdige vervanging bij bedrijven. Deze tegels worden ter vernietiging aangeboden aan onze fabrikanten. We hebben met enkele gerenommeerde fabrikanten afgesproken dat ze geen goede kwaliteit vloer mogen vernietigen, wanneer wij daar nog een mooie vloer kunnen leggen bij onze klanten. De tegels moeten voldoen aan de “zo goed als nieuw” clausule. U moet er zeker 5 jaar mee vooruit kunnen en krijgt van ons 1 jaar garantie op de vloer.

ReclycenBij linoleum en PVC is het werken met gebruikt materiaal niet mogelijk. Wel hebben wij van de bekende merken zoals Forbo, Desso en Tarkett de mogelijkheid om restpartijen op te kopen.

Van alle tapijttegels, PVC en linoleum is een breed assortiment van meestal kleine hoeveelheden voorradig. Het is voor ons de kunst om er voor u een goede combinatie van te maken die past in de stijl die u met uw bedrijf wilt uitstralen. Omdat de producten op voorraad liggen is de levertijd zeer kort.

Iedere zakelijke klant kan bij ons navraag doen of we het nieuwe artikel ook als gebruikt of als restpartij kunnen aanbieden. Wij gaan dan op zoek voor u en dan kunt u zelf bepalen of dit verschil in kosten interessant voor u kan zijn. Het verschil in kosten kan oplopen tot wel 60% terwijl we deze vloer net zo netjes voor u leggen als een nieuwe vloer! We hebben al tapijttegels gelegd onder de 6 euro per M² (inclusief het leggen).

De keuze voor onze Pawn Shop artikelen wordt geregeld gemaakt bij startende ondernemingen die nog wat minder budget hebben voor een hoogwaardige nieuwe vloer. Ook in de sociale sector maakt men geregeld gebruik van onze artikelen, omdat men daar binnen een strak budget moet werken.

Indien u weet dat u korter dan 6 jaar een bepaalde locatie gaat betrekken, dan is de aanschaf van de Pawn Shop artikelen, ook economisch, een goede keuze omdat een nieuwe vloer nu eenmaal 10 tot 15 jaar mee gaat.pawnshop

Tenslotte is het beter voor het milieu om niets weg te gooien, wanneer het nog ruim 5 jaar mee kan gaan!

Zo is het kringetje rond:

– U heeft een betaalbare mooie vloer

– Wij mogen het voor u leggen

– We kunnen er beiden trots op zijn dat we het milieu niet onnodig belasten.


Blog Bekijk alles

Wat een mooi land …MONTFERLAND

Wat? Wie? Waar? We horen het u denken. Montferland is echt één van de mooiste stukjes in Nederland. Verscholen tussen de liemers en de achterhoek. Letterlijk bijna in Duitsland. Degene die vanuit Nederland over de A-12 op vakantie gaan (in de winter of zomer) komen er langs. Eerst langs...


Mogen wij bij u over de vloer komen?

 
 
 
Ratio 14
6921 RW Duiven
Tel. 026-312 17 01
Fax. 026-321 18 49
info@projectennederland.nl

Neem contact met ons op