Paneelgordijnen

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

+ mooi voor grote ramen
+ mogelijk als scheidingswand
+ Wood & Washi (Japans rijstpapier)

Feitelijk een lang doek van gordijnstof of een zonweringsdoek dat boven aan een rail gemaakt wordt. Een zogenaamde paneltrack. Als u bijvoorbeeld meerdere panelen over elkaar heen wilt laten schuiven heeft u een paneltrack met meerdere sporen nodig. Vergelijk het met een treinspoor. U kunt de panelen met de hand bedienen of met een koordbediening. Paneelgordijnen zijn mooi voor grote glaspartijen en grote ramen. Ook kunt u ze als scheidingswand gebruiken en op die manier één ruimte opdelen in twee. Voor het optimaal afstemmen van het paneelgordijn op het interieur, kunt u kiezen voor verschillende panelen in één paneelgordijn en u kunt deze ook personaliseren.

Full-color of Wood & Washi
Wood & Washi zijn full-color bedrukte paneelgordijnen. In unieke series te drukken en het geeft een persoonlijke tint aan uw ruimte. Daarnaast bestaat er ook het zogenoemde ‘rijste papier’. Wood & Washi is een Nederlandse fabrikant en combineert de traditionele kunst van Japanse papiercultuur met modern Dutch Design. De basis van alle producten is origineel Japans papier van de moerbeiboom (washi) dat in de meest verschillende verschijningsvormen met moderne aspecten zoals aluminium strips of roestvrijstalen dragersystemen wordt gecombineerd. Door de individuele vervaardiging van de fraaie Rollo Shades, Panel Shades en Banners zijn er speciale vormen en individuele oplossingen mogelijk.

Het gebruik van origineel Japans papier maakt een fascinerend spel van licht en schaduw mogelijk. Bovendien worden alle Rollo Shades, Panel Shades en Banners van Wood & Washi met de hand gemaakt. Door een speciale behandeling is het papier lichtecht en met een vochtige doek eenvoudig te reinigen. De producten van Wood & Washi zijn geschikt voor privévertrekken, maar ook voor kantoor- en bedrijfsruimten. Ze filteren het zonlicht en zorgen voor een rustige sfeer. Ook kunnen ze als scheidingswand worden gebruikt.


Blog Bekijk alles

Een anderhalvemetervloer realiseren?

Bij onze leverancier Interface beschikken ze nu over kant- en klare inlays met  ‘pijlen’ om een zogenaamde anderhalvemetervloer te realiseren. Voor deze oplossingen maakt Interface gebruik van de Heuga727 , Heuga 725 en LVT. De inlays zijn vaak op voorraad en anders geldt er een levertijd van één week. De...


Hoe gaan wij te werk?

 
 
 
Ratio 14
6921 RW Duiven
Tel. 026-312 17 01
info@projectennederland.nl

Neem contact met ons op