Je zult maar een plank voor je kop hebben… pardon, in je kop

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Onlangs hebben we de laatste fase van de verbouwing van het authentieke KUPAN afgerond. Kupan, een trendzettende onderneming en een unieke fabrikant en verkoper van alles wat u wenst op het gebied van sanitaire ruimte inrichting. De eigenaar en zijn vrouw zijn altijd erg begaan met hoe iets eruit moet zien. Het is nooit middle of the road. En dat vinden wij leuk! Het moesten tapijttegels worden. Deze zijn makkelijk uitwisselbaar, goed te onderhouden, weer verhuisbaar en geluiddempend.

Terwijl ik driftig de ene grijze vierkante tegel na de ander liet zien, wees Esther een nieuw product aan… een tapijttegel in langwerpig plankmotief. “En dan in die kleuren!” 

“Dat is een gewaagde combi…” mompelde ik.”

Zo gaan we het doen! ” Was het enige commentaar van de Achterhoekse ondernemer. Het resultaat mag er zijn. In 3 kleuren hebben we alles ad random gelegd en de oranje frisse kleur maakt het af en net even anders. 

Toen we klaar waren, kreeg ik een appje van ze…”Wat er fout was gegaan, ze hadden immers toch rood besteld i.p.v. oranje?”. Toen mijn zweetklieren inmiddels vol in functie waren en mijn hartslag de kritieke grens had bereikt…volgde het volgende berichtje: Het was een geintje Jeroen….! Het is prachtig zo. Achterhoekse humor. Ik geniet ervan, 0f met Herman Finkers te spreken: De leukste grappen zijn de grappen die niet bedacht zijn. Maar bedenk die maar eens..


Geplaatst op 1 februari 2016