HOW HIGH CAN YOU GO…

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Best wel hoog dus. En dan heb ik het niet over mijn spaar saldo of maatschappelijke status maar wel over de prachtige ‘skyscraper’ Bankras Steate in Amstelveen. Wat een landmark! De familie Rijsterborgh heeft weer een schitterend gebouw ontwikkeld aan de horizon van Amstelveen en Amsterdam met 18 verdiepingen hoog. Ontwikkeld voor de toekomst. Met ingetogen luxe en vooral zeer stijlvol. Ik vind het bijna een 5 sterren Hotel. De afwerking is van zeer hoog niveau en ik weet uit betrouwbare bron dat de service dat ook is.

Wij zijn er wel trots op dat wij een klein aandeel mogen leveren in de afwerking van dit gebouw. De vloeren, zonwering, gordijnen en karpetten maken het wat ons betreft af. Eh die van ons dan he. Alhoewel de architect ook de algemene ruimtes schitterend heeft vorm gegeven. Eerlijk is eerlijk. Uniek is de samenwerking tussen Rijsterborgh makelaars en Projectvloeren Nederland. Huurders kunnen kiezen uit 3 inrichtingsstijlen. Met vaste prijzen per appartement. Zo ontzorgen we de nieuwe bewoners als zij dat willen uiteraard. Urban Basic, City Design en Premium Luxury zijn de stijlen. Passend in elk budget. Maar vooral passend in het gebouw.

Het gebouw kenmerkt zich door de witte metselwerk kaders die de individuele buitenruimtes omlijsten. Deze buitenruimtes zijn verder voorzien van verschuifbare zonwering en kunnen afgesloten worden met glazen schuifpanelen. Zo is het ook in de warme zomers prima vertoeven in de appartementen. Buiten is er ruimte om te ontspannen, er kan van de zon worden genoten om zo heerlijk tot rust te komen.
Door de getrapte vorm van het gebouw ontstaan er grote groene dakterrassen met op de eerste verdieping een gemeenschappelijke tuin met zitjes, hagen en kleine bomen.

Ik zou het wel weten als ik in Amstelveen zou willen, nee beter, zou kunnen wonen. Ik zou kiezen voor de 18 e verdieping. So high you can go…

 


Geplaatst op 18 oktober 2021