Vloeren Hilversum zakelijke markt

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

In Hilversum en omstreken is projectvloeren Nederland hét vloerenbedrijf. Voor al jouw vloeren voor de zakelijke markt kun je bij ons terecht. Is jouw bedrijfspand, school of zorginstelling toe aan een nieuwe vloer? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Geheel vrijblijvend komen wij in Hilversum langs om de wensen en behoefte voor wat betreft jouw nieuwe vloeren te bespreken. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Duiven (Gelderland), maar ons werkgebied spreidt zich uit door heel Nederland. Voor een vrijblijvende afspraak rekenen wij dan ook geen reiskosten.

Onderscheidend vermogen vloeren Hilversum

vloeren hilversumOp de vloerenmarkt proberen wij ons te onderscheiden door onze eigen aanpak te hanteren. Deze aanpak noemen wij ‘onze tikkie anders service’. Ontzorging staat in deze vorm van service centraal. Wij zorgen er voor dat je zo min mogelijk hinder ondervindt aan het leggen van een nieuwe vloer in jouw pand. Hoe doen wij dit dan? Wij werken bijvoorbeeld in de weekenden, schoolvakanties of waar nodig zelfs  ‘s nachts. Jouw kantoor uitruimen en na oplevering weer netjes inruimen is ook onderdeel van deze service. Je hebt geen omkijken naar het leggen van de nieuwe vloeren. Wil je meer weten over wat wij voor jou in Hilversum kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Vloeren Hilversum voor jouw pand

Voor jouw bedrijfspand, school of zorginstelling in Hilversum hebben wij diverse soorten vloeren in ons assortiment. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij leggen het type vloer. Dit zijn zowel harde- als zachte vloeren. Welke vloeren hebben wij dan voor jouw pand in Hilversum? In ons assortiment vind je rubber vloeren, PVC vloeren, tapijt, tapijttegels, marmoleum en nog veel meer. Je kunt bij ons eenvoudig berekenen wat een nieuwe vloer gaat kosten. Vraag hier een vrijblijvende offerte aan. Wil je ons volledige assortiment bekijken of meer informatie over een specifieke vloer? Klik dan hier.

Contact met projectvloeren Nederland

Wil je meer weten over onze vloeren of specifieke mogelijkheden voor jouw pand in Hilversum? Wij plannen graag een afspraak met je in. Dit kun je hier ook zelf doen. Wij staan je ook graag te woord via 026-3121701. Ook kun je ons mailen op info@projectennederland.nl.

Complete projectstoffering in Hilversum

Naast dat wij vloeren leggen in Hilversum, kunnen wij ook de volledige projectstoffering verzorgen. Denk hierbij aan zonwering, gordijnen en schilderwerk. Voor meer informatie over onze projectstoffering kun je terecht op www.projectennederland.nl .


Blog Bekijk alles

DUUR…ZAAM

Bij Projectvloeren Nederland doen we écht ons best om duurzaam te ondernemen. Het leuke is dat we het niet doen voor het ‘plaatje’, maar omdat de mensen bij Projectvloeren Nederland,  intrinsiek gemotiveerd zijn om méér met minder te doen. Zo sprak ‘onze Vivian’ ons onlangs nog vermanend toe: ‘Jullie...


Hoe gaan wij te werk?