Vloeren zakelijke markt in Hilversum

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

In Hilversum en omstreken is projectvloeren Nederland hét vloerenbedrijf. Voor al uw vloeren voor de zakelijke markt kunt u bij ons terecht. Mocht uw bedrijfspand, school of zorginstelling dus toe zijn aan een nieuwe vloer? Wacht niet langer en neem contact met ons op. Geheel vrijblijvend komen wij in Hilversum langs om de wensen en behoefte voor wat betreft uw nieuwe vloeren te bespreken. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Duiven (Gelderland), maar ons werkgebied spreidt zich uit door heel Nederland. Voor een vrijblijvende afspraak rekenen wij dan ook geen reiskosten.

Onderscheidend vermogen

Op de vloerenmarkt proberen wij ons te onderscheiden door onze eigen aanpak te hanteren. Deze aanpak noemen wij ‘onze tikkie anders service’. Ontzorging staat in deze vorm van service centraal. Wij zorgen er voor dat u zo min mogelijk hinder ondervindt aan het leggen van een nieuwe vloer in uw pand. Hoe doen wij dit dan? Wij werken bijvoorbeeld in de weekenden, schoolvakanties of waar nodig zelfs  ‘s nachts. Uw kantoor uitruimen en na oplevering weer netjes inruimen is ook onderdeel van deze service. U heeft geen omkijken naar het leggen van de nieuwe vloeren. Wilt u meer weten over wat wij voor u in Hilversum kunnen betekenen? Klik hier.

Vloeren voor uw pand in Hilversum

Voor uw bedrijfspand, school of zorginstelling in Hilversum hebben wij diverse soorten vloeren in ons assortiment. U kunt het zo gek niet bedenken of wij leggen het type vloer. Dit zijn zowel harde- als zachte vloeren. Welke vloeren hebben wij dan voor uw pand in Hilversum? In ons assortiment vindt u rubber vloeren, PVC vloeren, tapijt, tapijttegels, marmoleum en nog veel meer. U kunt bij ons eenvoudig berekenen wat een nieuwe vloer u gaat kosten. Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan. Wilt u ons volledige assortiment bekijken of meer informatie over een specifieke vloer? Klik dan hier.

Contact met projectvloeren Nederland

Wilt u meer weten over onze vloeren of specifieke mogelijkheden voor uw pand in Hilversum? Wij plannen graag een afspraak met u in. Dit kunt u hier ook zelf doen. Wij staan u ook graag te woord via 026-3121701. Ook kunt u ons mailen op info@projectennederland.nl.

Projecten Nederland: Complete projectstoffering in Hilversum

Naast dat wij vloeren leggen in Hilversum, kunnen wij ook de volledige projectstoffering verzorgen. Denk hierbij aan zonwering, gordijnen en schilderwerk. Voor meer informatie over onze projectstoffering kunt u terecht op www.projectennederland.nl .


Blog Bekijk alles

vakmannen Projectvloeren Nederland

LOFZANG AAN DE WERKMANNEN EH ….WERKHANDEN! *

Onlangs zou en moest ik twee weken de planning overnemen bij Projectvloeren Nederland. Voor een collega die op een verlate zomervakantie ging. De baas zou het wel even voordoen. Dat heb ik geweten! Achter een dashboard zitten van meer dan 30 man op de werkvloer. Op zeer diverse klussen....


Hoe gaan wij te werk?