Het Regelloket en Projectvloeren Nederland gaan samenwerkingsverband aan met Mondial Movers

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Het Regelloket, speciaal ontwikkeld voor de zorg, gaat een nieuw samenwerkingsverband aan met Mondial Movers: de 13-dagenregeling. Projectvloeren Nederland zal hier ook een belangrijke rol in spelen. Mondial Movers is een landelijk opererende verhuisorganisatie met 28 zelfstandige vestigingen verspreid over heel Nederland. Mondial Movers beschikt over een zeer ruime ervaring in de zorgsector door de focus de afgelopen jaren op de zorg te leggen. 

De 13 dagenregeling is een nieuwe dienst en een logisch vervolg op de succesvolle 7 dagenregeling. In het kort houdt deze dienstverlening in dat binnen dertien (13) kalenderdagen het appartement volledig beschikbaar is voor de nieuwe bewoner(s). Alle zorg wordt volledig uit handen genomen.

Het Regelloket is de zogenaamde spin in het web en draagt zorg voor de totale coördinatie van de unieke 13-dagenregeling. Wanneer een bewoner meer informatie wil over de 13 dagenregeling maken zij een vrijblijvende afspraak. Een van de hulpvaardige gastvrouwen komt graag bij de bewoner en/of bij familie op bezoek om de wensen te inventariseren. Zij nemen voorbeelden mee, bepalen samen van welke diensten de bewoner gebruik wil maken en wat de kosten zullen zijn. Zij nemen alles uit handen en ontzorgen hiermee de nieuwe bewoner.

Om deze dienst kwalitatief zo goed mogelijk te laten verlopen is Mondial Movers met diverse professionele partners in zee gegaan om dit samen te realiseren. Waaronder The Collections, een groothandel in brandwerende gordijnen en wandbekleding en Tarkett zorgt voor de vloeren. Deze worden vervolgens gelegd door Projectvloeren Nederland en daarbij is MijnStudent ingeschakeld voor alle kluswerkzaamheden.

Bent u geïnteresseerd in de 13 Dagenregeling voor uw zorginstelling?
Neem dan contact op met MondialMovers/Het Regelloket 0800-444884.


Geplaatst op 2 november 2012