Vloerenbedrijf in Haarlem

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Projectvloeren Nederland is hét vloerenbedrijf voor zakelijk Nederland. Wij leggen vloeren in de zorg, het onderwijs, het bedrijfsleven en bij architecten. In ons assortiment diverse vloeren zoals tapijtvloeren, vloerbedekking, rubber vloeren, marmoleum, pvc vloeren en meer! Wij zijn vaak te vinden bij onze zakelijk klanten in Haarlem. Wij komen ook graag een goed vloeradvies geven in Haarlem. Want iedere ruimte vraagt om een specifieke vloer. Ons advies is geheel vrijblijvend en wij rekenen geen reiskosten.

Afgeronde projecten in Haarlem

Veel zakelijke gebruikers uit Haarlem hebben Projectvloeren Nederland weten te vinden. Want wij hebben veel nieuwe vloeren gelegd in bedrijven, scholen en zorginstellingen. Wilt u weten bij welke klanten in (de buurt van) Haarlem wij al een vloeren gelegd leggen, kijk dan hier.

Onze Tikkie Anders service

Wij onderscheiden ons graag een Tikkie Anders. Wij ontzorgen onze klanten graag met deze service. Denk hierbij aan 24/7 service, uitgestelde betaling etc..

Het assortiment van Projectvloeren Nederland

De assortiment vloeren is erg uitgebreid. Wij hebben vloerbedekking, betonlook vloeren, tapijtvloeren, diverse soorten tapijttegels, rubber, marmoleum (linoleum), pvc vloer (vinyl) en nog meer. Voor alle soorten harde en zachte vloeren kunt u bij Projectvloeren Nederland terecht.

Contact met Projectvloeren Nederland

Wilt u graag meer informatie over onze vloeren, neem contact met ons op telefoonnummer 026-3121701. Ook kunt u ons mailen op info@projectennederland.nl.

De projectstoffeerder van Haarlem

Wij verzorgen graag uw vloeren, maar wist u dat wij onder de naam Projecten Nederland als projectstoffeerder in Haarlem uw complete projectstoffering kunnen verzorgen: uw gordijnen, uw schilderwerk en uw zonwering. Kijk op www.projectennederland.nl voor meer informatie over deze projectstoffering.

Haarlem, Water, Holland, Meer, Stad

Blog Bekijk alles

DUUR…ZAAM

Bij Projectvloeren Nederland doen we écht ons best om duurzaam te ondernemen. Het leuke is dat we het niet doen voor het ‘plaatje’, maar omdat de mensen bij Projectvloeren Nederland,  intrinsiek gemotiveerd zijn om méér met minder te doen. Zo sprak ‘onze Vivian’ ons onlangs nog vermanend toe: ‘Jullie...


Hoe gaan wij te werk?