Actie!

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Gratis proefvloer Desso Airmaster of Tarkett Loose lay PVC

Op het gebied van schoolvloeren zijn er veel nieuwe ontwikkelingen. Wij bieden u de mogelijkheid om één van deze ontwikkelingen gratis uit te proberen door middel van onze speciale scholenactie.

Een van deze ontwikkelingen is de loose lay PVC vloer, ook wel ‘losleg’ PVC genoemd. De loose lay PVC vloer is leverbaar in plank- of tegelformaat met een eigentijds design. Wist u dat:

 • Er geen lijm gebruikt wordt om de loose lay PVC vloer te fixeren en deze daarom makkelijk los te halen is, bijvoorbeeld bij een verhuizing of verbouwing?
 • De losleg PVC vloer een geluiddempende werking heeft?
 • Het een modulair systeem is waardoor het eenvoudig te combineren is met bijvoorbeeld tapijttegels?

Genoeg reden om te kiezen voor een loose lay PVC Vloer!

Naast de loose lay PVC vloer is er de tapijttegel van Desso Airmaster. Een innovatieve tapijttegel die steeds vaker te zien is binnen scholen!

Het is duidelijk dat we opnieuw moeten nadenken over werkplekontwerp, met het fysieke en mentale welzijn van leerlingen en leerkrachten als uitgangspunt. Er moet écht rekening worden gehouden met de manier waarop scholen kunnen omgaan met het verminderen van vervuiling binnen de school. Met zijn allen moeten we de kwaliteit van de lucht die we inademen verbeteren.

Je zou zeggen dat tapijt niet de oplossing is voor het verbeteren van de luchtkwaliteit. Echter is tapijt binnen scholen weer terug op de kaart, er is niets stoffigs aan. Een voorbeeld hiervan is het innovatieve product van Desso (Airmaster). Het eerste tapijt dat de lucht zuivert en dus ideaal is voor mensen die lijden aan COPD of Astma . De gepatenteerde technologie is speciaal ontwikkeld om schadelijke fijnstof op te vangen en vast te houden. Desso Airmaster is zelfs acht keer effectiever in het opnemen en vasthouden van fijnstof dan harde vloeren en viermaal effectiever dan standaard tapijt. Daarmee is het de meest effectieve oplossing voor het opvangen van fijnstof.

Probeer de DESSO Airmaster of Tarkett Loose lay PVC zelf uit!

Wij bieden u de mogelijkheid om deze vloeren uit te testen binnen uw school. Gedurende 6 weken kunt gratis één lokaal testen. Bijkomend voordeel is dat deze vloeren in bijna alle gevallen over uw huidige vloer heen te installeren zijn. Oude vloeren hoeven in dat geval niet verwijderd te worden.

Wat houdt de actie in?

U wilt komend jaar minimaal 6 lokalen vervangen:

 • Wij installeren een Desso tapijttegel uit de collectie Airmaster in een lokaal van maximaal 55m2;
 • Wij installeren een Takett ID inspration loose lay PVC in plank of tegel motief, in een lokaal van maximaal 50m2;
 • U betaald alleen een bijdrage voor het leggen van de vloer door onze vakmannen. Deze bedragen €10 per m2 (exclusief btw).

Na 6 weken kunt u ervoor kiezen om:

 1. De vloer te laten liggen. Dit is gratis bij aankoop van minimaal 400m2 aan nieuwe vloeren bij Projectvloeren Nederland.
 2. De vloer weer door ons te laten ophalen en verwijderen (geen extra kosten).

Wij werken met scherpe prijzen speciaal voor het onderwijs. De prijzen zijn vast van 50m2 tot 5000m2. Glashelder.

Wat kosten de Desso Airmaster tapijttegel en de Tarkett loose lay PVC vloer?

 • De Desso Airmaster tapijttegel is verkrijgbaar in 9 uitvoeringen en veel verschillende kleuren. De Desso Airmaster kost €30 per m2;
 • De Takett ID inspration loose lay PVC vloer, leverbaar in plank of tegel motief, kost €30 per m2;
 • Kosten voor het leggen en transport zijn €10 per m2.

* Mogelijke meerprijzen zijn afhankelijk van de omstandigheden op uw locatie. Wij bespreken dit met u op locatie.

Gratis proefvloer op uw school? Klik hier, bel 026-3121701 of mail info@projectennederland.nl

 

 


Blog Bekijk alles

DUUR…ZAAM

Bij Projectvloeren Nederland doen we écht ons best om duurzaam te ondernemen. Het leuke is dat we het niet doen voor het ‘plaatje’, maar omdat de mensen bij Projectvloeren Nederland,  intrinsiek gemotiveerd zijn om méér met minder te doen. Zo sprak ‘onze Vivian’ ons onlangs nog vermanend toe: ‘Jullie...


Hoe gaan wij te werk?