Vloerenbedrijf in Ede

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Nieuwe vloer in Ede?

U wilt een nieuwe vloer in uw bedrijf, zorginstelling of school. En u zoekt een bedrijf in Ede die vloeren kan leggen bij. Dan bent u bij Projectvloeren Nederland juist. Wij zijn hét vloerenbedrijf in de regio van Ede voor alle zakelijke klanten.

Wij werken veel in de regio van Ede en komen dan ook graag vrijblijvend langs. Wij rekenen geen reiskosten. Wij onderscheiden ons dan ook graag als vloerenbedrijf in Ede met onze Tikkie Anders service:

  • Bereken uw prijs: Simpel en snel uw prijs berekenen!
  • Of een Snelofferte: Een vrijblijvende offerte op officieel Projecten Nederland papier.

Lees hier meer over deze services voor speciaal voor u.

Ons afgeronde werk in Ede

Wij hebben veel mooi projecten mogen uitvoeren in de regio Ede. Ons afgeronde werk zijn de grotere opdrachten bij zorginstellingen en bedrijven, maar ook bij kleinere projecten komen wij graag een vloer leggen. Wilt u meer weten over ons afgeronde werk en bekijken bij welke klanten in (de buurt van) Ede wij ook vloeren hebben gelegd, kijk dan hier.

Onze vloerencollectie

In de collectie van Projectvloeren Nederland zit o.a. tapijt, rubber, marmoleum, pvc vloer, linoleum en nog veel meer mooie kwaliteitsvloeren! Wij leggen nagenoeg alle soorten vloeren bij u in Ede. Wij werken samen met gerenommeerde merken en fabrikanten. Onze producten zijn ingedeeld in harde en zachte vloeren. Wij komen graag bij u langs om te bekijken welke vloer het meest geschikt is voor u.

Contact met Projectvloeren Nederland

Wilt u meer informatie ontvangen over vloeren, de tikkie anders service of iets anders. Neem dan contact met ons op. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 026-3121701, of mail ons op info@projectennederland.nl.

Naast vloeren verzorgen wij ook graag uw schilderwerk, gordijnen en zonwering in de regio Ede. Voor meer informatie over deze totaalservice als projectstoffeerder kijk op www.projectennederland.nl

Zonsondergang, Zelhem, Bomen, Natuur

 


Blog Bekijk alles

DUUR…ZAAM

Bij Projectvloeren Nederland doen we écht ons best om duurzaam te ondernemen. Het leuke is dat we het niet doen voor het ‘plaatje’, maar omdat de mensen bij Projectvloeren Nederland,  intrinsiek gemotiveerd zijn om méér met minder te doen. Zo sprak ‘onze Vivian’ ons onlangs nog vermanend toe: ‘Jullie...


Hoe gaan wij te werk?