Vloeren in Dieren

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Vloerenbedrijf in Dieren

 

Voor uw bedrijf, zorginstelling of school zoekt u een vloerenbedrijf in Dieren. Projectvloeren Nederland is een bedrijf die gespecialiseerd is in vloeren voor de zakelijke markt. Onze buitendienst komen graag naar u in Dieren voor een vrijblijvend advies of om een offerte te maken.

Onze vloeren

Wij hebben diverse soorten vloeren die afkomstig zijn van gerenommeerde fabrikanten uit de hele wereld. Voor iedere specifieke toepassing is er de juiste vloer:

Tapijt heeft een levensduur van meer dan tien jaar. Tapijttegels zijn sterk in opkomst. Eenvoudig aan te brengen en te verwijderen. Tapijttegels zijn ideaal bij een vlek of beschadiging.

Een PVC vloer, ook wel vinyl genoemd is een harde onderhoudsarme vloer. Een linoleum (marmoleum) vloer is een harde vloer en verkrijgbaar in tegels of stroken. Lees hier meer over linoleum/marmoleum

De rubber vloer heeft een levensduur meer dan twintig jaar is vuilafstotend.

Een gietvloer is een strakke vloer verkrijgbaar in oneindig veel combinaties.

Verder hebben wij ook voor in het assortiment: Laminaat, hout, betonlook vloeren, intelligente vloeren, inloopmatten, stoelpootbescherming en bulletin prikboard. Al met al voor ieder gebruik is er de juiste vloer. Wij adviseren u graag.

Wilt u snel zelf een prijs van zo’n vloeren berekenen? Kijk dan eens op bereken uw prijs vloerencalculator.

Projecten in Dieren

In Dieren hebben we door de jaren heen een veel mooie opdrachten mogen doen. Van een kantoor van 35 m² tot een opdracht van een bedrijfshal van wel 7500m². Bent u benieuwd bij wie wij nog meer in de buurt van Dieren gewerkt hebben, kijk dan eens hier.

Contact Projectvloeren Nederland

Wilt u meer informatie ontvangen over onze vloeren, neem dan contact met ons op. Ons gehele team staat voor u klaar. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 026-3121701 of u kunt ons mailen op info@projectennederland.nl. Wij helpen u graag verder.

Projecten Nederland

Naast vloeren kunnen wij ook uw zonwering, gordijnen of schilderwerk verzorgen. Onder de naam Projecten Nederland bedienen wij als projectstoffeerder ook de regio Dieren. Voor meer informatie over al onze diensten en producten, kijk op www.projectennederland.nl

 


Blog Bekijk alles

Buitenzijde bovenaanzicht project Bankrashof

HOW HIGH CAN YOU GO…

Best wel hoog dus. En dan heb ik het niet over mijn spaar saldo of maatschappelijke status maar wel over de prachtige ‘skyscraper’ Bankras Steate in Amstelveen. Wat een landmark! De familie Rijsterborgh heeft weer een schitterend gebouw ontwikkeld aan de horizon van Amstelveen en Amsterdam met 18 verdiepingen...


Hoe gaan wij te werk?