Vloeren in Deventer

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Vloerenbedrijf in Deventer?

Een vloerenbedrijf in Deventer gezocht voor de zakelijke markt? Die heeft u met Projectvloeren Nederland gevonden. Onze mensen zijn veel in de regio van Deventer te vinden en komen graag bij u langs. Wij geven vrijblijvend advies en rekenen geen reiskosten. Daarnaast onderscheiden wij ons met tikkie anders service. Lees hier meer over onze uitgebreide service.

Projecten in Deventer

Bekijk hier voor welke klanten wij gewerkt hebben in Deventer en omgeving. Onze klanten zijn veelal zorginstellingen, scholen en bedrijven. Maar ook musea, winkels en andere bedrijven kunnen bij Projecten Nederland terecht.

Het assortiment vloeren

Ons assortiment vloeren van Projectvloeren Nederland is ingedeeld in 2 categorieën: de harde en de zachte vloer. In het assortiment vloeren hebben wij o.a. tapijt, tapijttegels, rubber, marmoleum/linoleum, pvc, betonlook en gietvloeren! Het assortiment is dan ook erg ruim. Bekijk hier al onze producten.

Contact

Wilt u graag contact met ons en meer informatie ontvangen over onze vloeren? Bel ons dan op telefoonnummer 026-3121701, of mail ons op info@projectennederland.nl. Wij helpen u graag verder en komen graag naar Deventer voor uitgebreide informatie.

Projecten Nederland

Onder de naam Projecten Nederland verzorgen wij naast vloer ook schilderwerk, zonwering of gordijnen in Deventer en omgeving. Kijk op www.projectennederland.nl voor meer informatie over onze diensten als projectstoffeerder.

Gevel, Beeld, Standbeeld, Architectuur

Blog Bekijk alles

DUUR…ZAAM

Bij Projectvloeren Nederland doen we écht ons best om duurzaam te ondernemen. Het leuke is dat we het niet doen voor het ‘plaatje’, maar omdat de mensen bij Projectvloeren Nederland,  intrinsiek gemotiveerd zijn om méér met minder te doen. Zo sprak ‘onze Vivian’ ons onlangs nog vermanend toe: ‘Jullie...


Hoe gaan wij te werk?