Vloerenbedrijf in de Bilt

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

U zoekt een vloerenbedrijf voor een nieuwe vloer? Projectvloeren Nederland is dat en werkt voor heel zakelijk Nederland. Wij zijn hét vloerenbedrijf in Nederland voor vloeren in de zorg, het onderwijs, het bedrijfsleven en bij architecten. In ons collectie voor ieder specifiek gebruik de juiste vloer. Om u hierover te informeren komen wij graag langs in de Bilt. Wij zijn hier ook vaak te vinden bij onze zakelijk klanten.

Een ruim assortiment vloeren

Een ruim assortiment vloeren hebben wij bij Projectvloeren Nederland: vloerbedekking, betonlook vloeren, tapijtvloeren, diverse soorten tapijttegels, rubber, marmoleum (linoleum), pvc vloer (vinyl) etc. De collectie bestaat uit harde en zachte vloeren. Wilt u graag weten wat het beste bij uw bedrijf, school of zorginstelling past, wij komen langs in de Bilt voor een passend vloeradvies.

Wilt u weten, wie u al voor gingen in de Bilt, kijk dan eens hier. Want Projectvloeren Nederland heeft al veel vloeren in de Bilt en regio mogen leggen.

Contact met Projectvloeren Nederland

Wilt u graag meer informatie over onze collectie vloeren, onze Tikkie Anders service of iets anders neem contact met ons op telefoonnummer 026-3121701. Ook kunt u ons mailen op info@projectennederland.nl.

Ook voor al uw projectstofferingswerk in de Bilt

Wij komen ook graag naar de Bilt voor uw complete projectstoffering. Want naast vloeren verzorgen wij ook uw complete projectstoffering: gordijnen, schilderwerk en zonwering. Kijk op www.projectennederland.nl voor meer informatie over deze service projectstoffering.

de bilt

 

 


Blog Bekijk alles

vakmannen Projectvloeren Nederland

LOFZANG AAN DE WERKMANNEN EH ….WERKHANDEN! *

Onlangs zou en moest ik twee weken de planning overnemen bij Projectvloeren Nederland. Voor een collega die op een verlate zomervakantie ging. De baas zou het wel even voordoen. Dat heb ik geweten! Achter een dashboard zitten van meer dan 30 man op de werkvloer. Op zeer diverse klussen....


Hoe gaan wij te werk?