Vloeren in Zutphen

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Vloeren leverancier Zutphen

Voor een leverancier van vloeren in de regio Zutphen, moet je absoluut bij Projectvloeren Nederland zijn. Met onze eigen aanpak proberen wij ons te onderscheiden binnen de zakelijke markt in heel Nederland. Zutphen vormt hierop geen uitzondering. Ook daar komen wij graag eens langs om samen met u vrijblijvend uw vloeren te inventariseren en te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Naast deze gratis inventarisatie van uw vloeren bieden wij nog veel meer services waar u gebruik van kunt maken. Op onze ‘tikkie ander service’ pagina kunt u bekijken welke services ons uniek maken en onderscheiden van andere spelers op de zakelijke markt.

Uitgebreid assortiment

Al jarenlang leveren wij hoge kwaliteit vloeren tegen een zeer scherpe prijs. Wij kopen grootschalig in bij merken en fabrikanten die hoog aangeschreven staan binnen de vloerenindustrie. Op deze manier kunnen wij onze vloeren aanbieden tegen betaalbare prijzen. Merken waar wij mee werken zijn onder andere Desso, Forbo en Therdex. In het assortiment zijn onder andere tapijt vloeren, rubber vloeren, PVC vloeren, linoleum/marmoleum en tapijt tegels terug te vinden. Bekijk hier ons volledige assortiment aan vloeren.

Werk in Zutphen

In het verleden hebben wij al verschillende van onze klanten in de regio Zutphen blij gemaakt met een splinternieuwe vloer. Voor het werk dat wij hebben geleverd bij de desbetreffende klanten kunt u hier een kijkje nemen. Bent u vervolgens ook benieuwd wat de ervaringen zijn geweest, lees dan eens rustig onze referenties door.

Contact met Projectvloeren Nederland

Wij proberen u zo min mogelijk last/moeite te bezorgen. U kunt daarom op vele manieren in contact treden met ons. Plan online een afspraak in, vraag ons een proefstaal op te sturen of vraag een snelofferte aan. Heeft u een andere vraag of wilt u meer informatie inwinnen, dan kunt u ook altijd nog telefonisch contact zoeken via 026-3121701 of een e-mail sturen naar info@projectennederland.nl.

Schilderwerk, gordijnen of zonwering?

Naast leverancier van vloeren, kunnen wij u ook van dienst zijn op het gebied van schilderwerk, gordijnen of zonwering. Hier kunt u meer informatie vinden over de andere activiteiten die wij aanbieden naast vloeren.

 


Blog Bekijk alles

Buitenzijde bovenaanzicht project Bankrashof

HOW HIGH CAN YOU GO…

Best wel hoog dus. En dan heb ik het niet over mijn spaar saldo of maatschappelijke status maar wel over de prachtige ‘skyscraper’ Bankras Steate in Amstelveen. Wat een landmark! De familie Rijsterborgh heeft weer een schitterend gebouw ontwikkeld aan de horizon van Amstelveen en Amsterdam met 18 verdiepingen...


Hoe gaan wij te werk?