Zo trots als een pauw…

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

‘Renovatie Barbaraschool te Amsterdam’

Toen Architect Thomas Bernhardt van Network of Architects & Planners (NAP) ons van Projecten Nederland benaderde voor een heel mooi project in Amsterdam, wisten we toen nog niet dat dit een heuse winnaar zou worden waar we heel trots op kunnen zijn. Natuurlijk zijn we op ieder project van Projecten Nederland groot of klein trots! Maar een prijs winnen is wel erg leuk.

Want onlangs werd dit project de winnaar van de Gulden Feniks 2015 in de categorie ‘Low Budget High Impact’. De NRP Gulden Feniks, is dé prijs ter bevordering van en inspiratie voor duurzaam gebruik van de bestaande omgeving.

Voor de renovatie van de Barbara school in Amsterdam zocht NAP een partner die letterlijk meedeed en meedacht over wat het meest geschikte was. Samen kwamen wij uit op een betonlook vloer van linoleum in de Walton uitvoering van Forbo. Samen met onze leverancier Forbo hebben we ervoor gezorgd dat binnen het budget (en dat was niet ruim) deze vloer gelegd werd.

Dat ook Forbo trots op dit project is blijkt uit de informatie die zij ook over dit project op hun site gezet hebben. Kijk hier voor de segmenten en referenties.

Erg mooi toch dat wij van Projecten Nederland en Forbo hier onze bijdrage aan mochten leveren!

barbaraschool


Geplaatst op 1 juli 2015