Vloeren in Zevenaar

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Specialist in vloeren regio Zevenaar

Is het tijd dat de vloeren in uw pand vervangen worden? Op een steenworp afstand van Zevenaar bevind zich de oplossing: Projectvloeren Nederland. De specialist op het gebied van vloeren in de regio Zevenaar. Wij zijn werkzaam binnen de hele zakelijke markt in Nederland. Toch onderscheiden wij ons van de rest doordat wij net een stapje verder gaan. Bij ons hoeft u zich niet meer druk te maken over alle ‘rompslomp’ die het vinden en/of leggen van een geschikte vloer met zich mee brengt. Dankzij onze extra services’ kunt u ongestoord doorwerken en maken wij vrijblijvend een passend advies op maat aan de hand van gratis inspectie. Voor alle extra services verwijzen wij u graag door naar onze tikkie anders service’.

Collectie vloeren en merken

In samenwerking met een aantal grote fabrikanten en merken kunnen wij een zeer uitgebreide collectie vloeren aanbieden. Wij komen graag eens kijken in Zevenaar om te bepalen welke vloer voor uw pand het meest geschikt is. Tapijt vloeren/tegels, rubber vloeren, PVC vloeren, alles is mogelijk. Wij kijken wat voor u het meest geschikt is. Voor de volledige collectie vloeren kunt u hier terecht.

Geleverd werk in Zevenaar

In de regio Zevenaar hebben wij al vele zorginstellingen, scholen of andere bedrijven voorzien van een nieuwe vloer of geholpen bij een van hun andere vragen. Wilt u weten bij wie wij allemaal werk hebben afgeleverd en wat hun ervaringen met Projecten Nederland zijn? Bekijk dan eens het overzicht of de referentiepagina.

Vragen?

Heeft u nog vragen of wilt u meer te weten komen over de services die wij bieden? De deur staat bij ons altijd open voor een kop koffie. Ook kunt u online een afspraak inplannen, contact zoeken via telefoonnummer 026-3121701 of een mailtje sturen naar info@projectennederland.nl

Bezoek www.projectennederland.nl en ontdek wat wij als projectstoffeerder nog meer kunnen betekenen voor u.

Huis, Giethoorn, Gelderland, Riet, Rietdak, Landelijk

Blog Bekijk alles

vakmannen Projectvloeren Nederland

LOFZANG AAN DE WERKMANNEN EH ….WERKHANDEN! *

Onlangs zou en moest ik twee weken de planning overnemen bij Projectvloeren Nederland. Voor een collega die op een verlate zomervakantie ging. De baas zou het wel even voordoen. Dat heb ik geweten! Achter een dashboard zitten van meer dan 30 man op de werkvloer. Op zeer diverse klussen....


Hoe gaan wij te werk?