Vloerenbedrijf in Woerden

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Woerden

Bent op zoek naar een bedrijf dat een nieuwe vloer bij u in Woerden kan komen leggen? Dan bent u bij Projectvloeren Nederland helemaal goed. Projectvloeren Nederland is hét vloerenbedrijf voor zakelijk Nederland. Wij zijn vaak te vinden onze in Woerden. Wij komen dan ook langs bij uw school. Bedrijf of zorginstelling om een goed vloeradvies te komen geven.

Wij hebben veel vloeren gelegd in Woerden

Door de jaren heen hebben wij veel vloeren gelegd in Woerden bij bedrijven, kantoren, scholen en zorginstellingen. Bent u benieuwd bij welke klanten in Woerden wij al een vloeren gelegd leggen, kijk dan hier.

Het assortiment van Projectvloeren Nederland

Onze producten collectie vloeren is erg groot. Alle soorten harde en zachte vloeren zijn bij ons te verkrijgen en kunnen wij bij u in Woerden komen leggen. Van marmoleum tot betonlook, van tapijt tot rubber), van pvc vloer (vinyl) tot betonlook. Wij hebben en leggen nagenoeg alles.

Wij onderscheiden ons met onze service

Middels onze Tikkie Anders service willen wij net even dat extra bieden waarmee wij u kunnen ontzorgen. Onze deze service valt onze 24 uur service, in- en uitruimservice, onze verschillende mogelijkheden qua betaling etc..

Ook voor al uw projectstoffering…

Naast vloeren, maken wij graag uw gordijnen, installeren uw zonwering of verzorgen het schilderwerk bij u in Woerden. Want als Projecten Nederland zijn we de projectstoffeerder van heel zakelijk Nederland, dus ook bij u in Woerden en omgeving. Kijk op ook eens op www.projectennederland.nl voor informatie over onze projectstoffering.

Contact met Projecten Nederland

Wanneer u meer informatie wilt over onze vloeren, zonwering, schilderwerk of gordijnen neem dan contact met ons: 026-3121701. Of u kunt ons altijd mailen op info@projectennederland.nl.

 

 


Blog Bekijk alles

vakmannen Projectvloeren Nederland

LOFZANG AAN DE WERKMANNEN EH ….WERKHANDEN! *

Onlangs zou en moest ik twee weken de planning overnemen bij Projectvloeren Nederland. Voor een collega die op een verlate zomervakantie ging. De baas zou het wel even voordoen. Dat heb ik geweten! Achter een dashboard zitten van meer dan 30 man op de werkvloer. Op zeer diverse klussen....


Hoe gaan wij te werk?