Vloeren in Wijchen

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

 

Vloerenbedrijf in Wijchen

Projectvloeren Nederland is het vloerenbedrijf in de regio Wijchen. Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf dat voor een nieuwe vloer in uw pand kan zorgen, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Duiven en komen graag eens langs in Wijchen of maken een offerte op maat voor u . Dit doen wij altijd geheel vrijblijvend. Wij doen het graag net even wat anders en proberen ons op die manier te onderscheiden binnen de zakelijke markt in heel Nederland. Bereken bijvoorbeeld snel uw prijs en vloerkeuze of laat ons een staal van een van onze vloeren opsturen. Meer informatie over onze ‘tikkie anders service’ is hier te vinden.

Verschillende soorten vloeren

PVC vloeren, linoleum/marmoleum, rubbervloeren, gietvloeren, tapijtvloeren of tapijttegels. Projectvloeren Nederland beschikt over al deze soorten vloeren. Er is dus voor iedereen wat wils en wij kijken graag samen met u wat voor uw pand in Wijchen de meest geschikte vloer is. Door onze samenwerking met grote merken kunnen wij altijd hoogwaardige kwaliteit garanderen. De vloeren kopen wij in grote getalen in, zodat wij scherpe prijzen kunnen bieden aan al onze klanten.

Projecten in Wijchen

Als leverancier van vloeren voor de hele zakelijke markt van Nederland komen wij ook regelmatig in de regio Wijchen. Hier hebben wij al enkele gave projecten mogen uitvoeren. Van scholen tot zorginstellingen en van grote tot kleine bedrijven. Wij helpen u graag, voor ons is niets te gek. Benieuwd waar wij eerder projecten hebben uitgevoerd? Kijk dan hier. Op onze referentiepagina delen klanten waar wij eerder projecten hebben uitgevoerd hun ervaringen met Projectvloeren Nederland.

Contact

Ziet u in Projectvloeren Nederland een geschikte partner en wilt u graag een afspraak inplannen of meer informatie ontvangen over onze producten en/of diensten? Neem dan contact met ons op via 026-3121701 of mail ons op info@projectennederland.nl.

Wat hebben wij nog meer te bieden?

Naast vloeren komen wij ook graag eens langs in Wijchen wanneer u interesse heeft in nieuwe gordijnen, zonwering of wanneer er schilderwerk gedaan dient te worden. Op www.projectennederland.nl is hierover meer informatie te vinden.

 


Blog Bekijk alles

Buitenzijde bovenaanzicht project Bankrashof

HOW HIGH CAN YOU GO…

Best wel hoog dus. En dan heb ik het niet over mijn spaar saldo of maatschappelijke status maar wel over de prachtige ‘skyscraper’ Bankras Steate in Amstelveen. Wat een landmark! De familie Rijsterborgh heeft weer een schitterend gebouw ontwikkeld aan de horizon van Amstelveen en Amsterdam met 18 verdiepingen...


Hoe gaan wij te werk?