Of we even een paar kamertjes willen leggen…

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Stichting Studenten Huisvesting Nijmegen is al jarenlang een trouwe klant van Projectvloeren Nederland. We kennen de weg en we weten precies hoe ‘ze’ het willen hebben. Dat we voor scherpe prijzen, premium service en adequaat moeten handelen is evident. En wat zo leuk is, de stichting groeit als kool. Met een duidelijke visie en perfecte dienstverlening trekken studenten massaal in de woningen van SSHN. En niet alleen in Nijmegen. Wat te denken van de massieve woontoren die van kantoor van Rijkswaterstaat wordt omgedoopt tot nieuwe woonplek voor honderden studenten. Met een uitstraling van luxe appartementen zonder dat het op overdaad lijkt. Prachtig gedaan.

En een prijsvraag onder studenten leverde de nieuwe spannende naam op….

HELIX

Buiten het feit dat deze naam lekker in het gehoor ligt en makkelijk is uit te spreken in zowel Nederlands als Engels, zit er ook een wetenschappelijke betekenis in.

Stand van zaken nu…

Er wordt nog altijd hard gewerkt aan Helix. De gevel van de toren is bijna af en ook binnenin de toren zijn de werkzaamheden in volle gang. Onder andere door Projecten Nederland. In opdracht van SSHN en aannemer Giesbers installeren wij nieuwe vloeren van Tarkett en monteren wij overal gordijnen en nieuwe rails. Een opdracht die we niet zomaar kregen, in de serieuze aanbesteding moesten we de goedkoopste en de beste zijn. Voorlopig slagen we in beide.

HELIX here we come… I mean; here were are..


Geplaatst op 31 mei 2017