Snelofferte aanvragen

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service

 

Het vergelijken van aanbieders is in veel gevallen een tijdrovende en kostbare zoektocht. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken helpen wij u door een aantal eenvoudige opties te bieden. Op die manier kunt u tijd (en dus geld) besparen. Kijk hieronder welke optie voor u het meest geschikt is. *Voor eenmalige opdrachten onder de 100m2 raden wij aan een lokale partner te benaderen. 

  • Snelle prijsindicatie: Wilt u alleen een snelle prijsindicatie ontvangen zodat u een globaal beeld heeft betreffende de kosten voor een nieuwe vloer? Vul dan nu onze vloerencalculator in. U geeft het gewenste product en bijbehorend aantal m2 aan en er wordt direct een prijsindicatie weergegeven.
  • Adviseur op locatie: Bent u met spoed op zoek naar een nieuwe vloer en wilt u zo snel mogelijk (het liefst morgen nog) een afspraak met één van onze adviseurs op uw locatie? Vul dan onze afspraakplanner in of bel 026-3121701.
  • Snelofferte: Toch liever snel een offerte ontvangen? Vul dan onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. De offerte zal altijd een richtprijs zijn. Om een exacte prijsberekening te kunnen doen willen we uw huidige vloer even zien. Dit is kosteloos en u hoeft hiervoor niets te doen, een openstaande deur is voor ons voldoende! Eventueel nemen wij ter inspiratie een aantal stalen voor u mee.

Heeft u liever direct persoonlijk contact met ons, bel gerust naar Joy of Salisa (verkoop binnendienst) op telefoonnummer 026-3121701 of mail naar: info@projectennederland.nl.

 

Naam bedrijf

Contactpersoon

E-mailadres *

Telefoonnummer

Huidige vloer
Op dit moment ligt er:

Nieuwe vloer
Kies hieronder het type product waarin u geinteresseerd bent.
Kijk bij onze producten voor ons complete assortiment.
Ik wil graag een offerte ontvangen voor:

Aantal m2

Opmerking

*verplicht


Blog Bekijk alles

Cum laude, magna cum laude & summa cum laude? Bij Projectvloeren Nederland kan het..

En wat leuk, we hebben weer een nieuw talent in ons midden. Welkom Jordan Albert! Jordan heeft zijn sporen al verdiend in het vloerenonderhoud en gaat zijn talenten nu inzetten bij Projectvloeren Nederland. Hij gaat intern de opleiding volgen voor vloerenlegger/stoffeerder en wij verwachten dat hij binnen afzienbare tijd...


Hoe gaan wij te werk?

 
 
 
Ratio 14
6921 RW Duiven
Tel. 026-312 17 01
info@projectennederland.nl

Neem contact met ons op