Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service

 

Het vergelijken van aanbieders is in veel gevallen een tijdrovende en kostbare zoektocht. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken helpen wij u door een aantal eenvoudige opties te bieden. Op die manier kunt u tijd (en dus geld) besparen. Kijk hieronder welke optie voor u het meest geschikt is. *Voor eenmalige opdrachten onder de 100m2 raden wij aan een lokale partner te benaderen. 

  • Snelle prijsindicatie: Wilt u alleen een snelle prijsindicatie ontvangen zodat u een globaal beeld heeft betreffende de kosten voor een nieuwe vloer? Vul dan nu onze vloerencalculator in. U geeft het gewenste product en bijbehorend aantal m2 aan en er wordt direct een prijsindicatie weergegeven.
  • Adviseur op locatie: Bent u met spoed op zoek naar een nieuwe vloer en wilt u zo snel mogelijk (het liefst morgen nog) een afspraak met één van onze adviseurs op uw locatie? Vul dan onze afspraakplanner in of bel 026-3121701.
  • Snelofferte: Toch liever snel een offerte ontvangen? Vul dan onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. De offerte zal altijd een richtprijs zijn. Om een exacte prijsberekening te kunnen doen willen we uw huidige vloer even zien. Dit is kosteloos en u hoeft hiervoor niets te doen, een openstaande deur is voor ons voldoende! Eventueel nemen wij ter inspiratie een aantal stalen voor u mee.

Heeft u liever direct persoonlijk contact met ons, bel gerust naar Joy of Salisa (verkoop binnendienst) op telefoonnummer 026-3121701 of mail naar: info@projectennederland.nl.

 

Naam bedrijf

Contactpersoon

E-mailadres *

Telefoonnummer

Huidige vloer
Op dit moment ligt er:

Nieuwe vloer
Kies hieronder het type product waarin u geinteresseerd bent.
Kijk bij onze producten voor ons complete assortiment.
Ik wil graag een offerte ontvangen voor:

Aantal m2

Opmerking

*verplicht


Blog Bekijk alles

Wat een mooi land …MONTFERLAND

Wat? Wie? Waar? We horen het u denken. Montferland is echt één van de mooiste stukjes in Nederland. Verscholen tussen de liemers en de achterhoek. Letterlijk bijna in Duitsland. Degene die vanuit Nederland over de A-12 op vakantie gaan (in de winter of zomer) komen er langs. Eerst langs...


Hoe gaan wij te werk?

 
 
 
Ratio 14
6921 RW Duiven
Tel. 026-312 17 01
info@projectennederland.nl

Neem contact met ons op