Onze service voor verenigingen van eigenaren (VVE)

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

appartement-kopen+ vakmanschap en jarenlange ervaring

+ alles onder 1 dak

+ ook buiten kantoortijden

+ vrijblijvend advies voor uw eigenaren

Bij een V.V.E. is vaak een extra behoefte aan service en die bieden wij al vele jaren. Er zijn een aantal zaken waar wij u graag mee helpen:

  • Wij beschikken over de vakmannen die een perfecte slijtvaste vloer kunnen leggen in uw trappenhal, de gangen, bordessen en overige publieke ruimten
  • We stellen met u een kleurenpaneel (moodboard) samen waarmee u kunt laten zien hoe de nieuwe vloer past bij het bestaande schilderwerk, de gordijnen en eventueel ook de zonwering.
  • Wij werken met alle specialisten onder 1 dak dus u kunt het schilderwerk ook geheel aan ons uitbesteden en uiteraard installeren we ook graag gordijnen of zonwering. We hebben met onze specialisten op elk vakgebied alles onder 1 dak.
  • Onze adviseurs werken ook ’s avonds dat is gemakkelijk voor een vergadering van uw V.V.E.
  • Wij geven uw eigenaren graag en vrijblijvend advies over: De vereiste kwaliteit, het vakmanschap en de prijs. De productsoorten en de eigenschappen (zoals geluid, isolatie, slijtage) hiervan. De meest gewenste garantie van 10 tot 15 jaar is mogelijk. We maken voor u de perfecte kleurcombinatie tussen vloeren, wanden en de raambekleding.
  • We maken graag meerdere offertes met verschillende opties: zo heeft u meerdere keuzes.
  • Als er twijfel is over de besluitvorming dan leggen wij ook graag een proefvloer van 10M2. Hiermee heeft u de mogelijkheid de keuze rustig uit te proberen.
  • Wij doen er dus alles aan om u zoveel mogelijk te helpen bij de besluitvorming van uw V.V.E.

Door onze jarenlange ervaring en onze goede rechtstreeks contacten met de fabrikanten zijn wij in staat om u kwaliteit te leveren en een prijs waar uw lokale stoffeerder nagenoeg nooit tegenop kan.

Als u wilt weten welke vloeren het meest gekozen worden door de V.V.E’s klik dan hier.

vve


Blog Bekijk alles

DUUR…ZAAM

Bij Projectvloeren Nederland doen we écht ons best om duurzaam te ondernemen. Het leuke is dat we het niet doen voor het ‘plaatje’, maar omdat de mensen bij Projectvloeren Nederland,  intrinsiek gemotiveerd zijn om méér met minder te doen. Zo sprak ‘onze Vivian’ ons onlangs nog vermanend toe: ‘Jullie...


Hoe gaan wij te werk?