Vroeger was alles beter…….of toch niet?

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Ik ben enorme fan van de nieuwe tijd. Jongeren die niet meer in dogma’s denken. Open staan voor flexibele banen, vriendschappen, carrières en vooral veel meer dingen delen met elkaar. Immaterieel en materieel.  Winkels komen in alle soorten en maten; van online tot offline, van megastores tot concept stores en kleine boetieks. Als het uitzonderlijk goed is. Of onderscheidend. De grijze middenlaag verdwijnt. V&D. Het zat er aan te komen. Ik stel me vaak de vraag; waarvoor zou ik de binnenstad nog inlopen? Voor een winkelstraat? Voor de zoveelste keten in schoenen? Een stad moet inspireren, vermaken,  onderhouden, verbinden en vooral veilig zijn.

Hoe vet is dat er nieuwe sterren opstaan, zonder dure promotie campagnes maar gewoon door YOUTUBE. Hoe vet is het dat vloggers een wereld podium krijgen als ze talentvol zijn?! Hoe vet is het dat we overal met iedereen kunnen communiceren?!

Overkill aan informatie? Ik geef toe dat ik dagelijks zucht als mijn email inbox weer voller is dan 2 uur daarvoor. Ik las laatst op Frank Watching onderstaand artikel:  ”Tussen neus en lippen door heeft Van der Stigchel het in een van de laatste hoofdstukken over de informatie-overload, waar hij een interessante invalshoek geeft. Meer prikkels hoeft niet slecht te zijn. Wellicht worden we juist beter in onze aandacht sturen, doordat we gewend raken aan het negeren van afleidende informatie. Kijk jij bijvoorbeeld nog naar alle banners op websites of heb jij, net als vele anderen, ook bannerblindheid ontwikkeld? En negeer je de linkerpagina’s van de krant of geef je deze net zoveel aandacht als de rechterpagina’s?” Dus de juiste aandacht voor dat of degene die je aandacht VERDIENEN.

Nu alleen de traditionele scholen nog. Wat vreselijk wat we onze jonge mensen nog willen laten leren. Over waar Middelburg ligt. Over Engels uit een rijtje. Over hoe de mens waarschijnlijk afstamt van een aap…. Zo triest. Mijn zoon van 13 spreekt vloeiend Engels en dat heeft hij niet op school noch van mij geleerd. Afijn daar kunnen we nog meer “ NU”  inbrengen…. Voor LATER. In dat onderwijs dan…

Maar goed, ik dwaal af, die nieuwe tijd. Zoo leuk dat als wij nieuwe mensen nodig hebben bij Projectvloeren Nederland, wij ze tegenkomen in de nieuwe tijd. Niet via een advertentie in de Telegraaf of bemiddelingsbureau, maar gewoon via ons nieuwe netwerk. Het gaat als vanzelf….

Dus als je dit leest en je zoekt zelf een nieuwe uitdaging of iemand die je kent, van wie je houdt, of die tegenkomt….wij zoeken een nieuw mens bij Projectvloeren Nederland. Voor nieuwe verkoop. In een nieuwe tijd.

Lees hier meer over onze vacatures.


Geplaatst op 14 december 2016