Vloerenlegger voor de zakelijke markt: Projectvloeren Nederland

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Een vloerenlegger die al meer dan 25 jaar actief is binnen de zakelijke markt. Dát is Projectvloeren Nederland. Onze vakmensen leggen vloeren van topkwaliteit en gaan niet bij u weg voor dat u voor de volle 100% tevreden bent. Als vloerenlegger hebben wij de afgelopen 25 jaar een grote ontwikkeling doorgemaakt. Dit zorgt er voor dat wij ons zijn uitgegroeid tot een top 10 vloerenbedrijf binnen de zakelijke markt. Onze klanten bestaan vooral uit zorginstellingen, scholen of kantoorpanden. Benieuwd of wij ook jou kunnen helpen? Bekijk hier wat Projectvloeren Nederland nog meer doet.

Wist je trouwens dat wij je ook van dienst kunnen zijn als het gaat om het aanbrengen van nieuwe gordijnen, zonwering of het nodige schilderwerk? Desgewenst verzorgen wij dus jouw complete projectstoffering.

Vloerenlegger: onze vloeren

Als professioneel vloerenlegger leggen wij natuurlijk verschillende soorten vloeren.  Zo behoren PVC vloeren, linoleum vloeren, tapijt vloeren & rubber vloeren tot ons uitgebreide assortiment.  Ook voor laminaat– en gietvloeren kan je bij ons terecht.

Omdat ieder pand en ieder locatie uniek is, is het per pand afhankelijk welke vloer het meest geschikt is. Wij kunnen jou dan ook het best helpen als één van onze adviseurs even langs komt. U plant hier eenvoudig en vrijblijvend een afspraak in.

Kosten nieuwe vloeren

Dankzij onze vloerencalculator heb je binnen enkele seconde een indicatie van de kosten voor je nieuwe vloeren. Wil je liever een uitgebreide offerte ontvangen? Vraag dan een offerte bij ons aan.

Ervaringen van onze klanten

In de loop der jaren hebben wij al vele projecten succesvol af mogen ronden. Onze klanten vertellen jou daar graag meer over. Bekijk onze referenties en lees de ervaringen van onze klanten met Projectvloeren Nederland.

Onze extra service als vloerenlegger

Binnen zakelijke markt in Nederland en België proberen wij ons te onderscheiden als vloerenlegger door zaken net even op een andere manier aan te pakken. U ontvangt daardoor nét dat beetje extra service. Hoe wij dit doen? Wij ruimen bijvoorbeeld jouw locatie(s) volledig uit en weer in. Wij werken daarnaast ook in de weekenden en zijn 24 uur per dag beschikbaar voor het leggen van uw vloer. Nadat wij bij jou en nieuw hebben gelegd is het ook mogelijk om ons het bijbehorende onderhoud te laten verzorgen.

Lees hier meer over onze extra service.

Contact

Wilt u meer weten over wie wij zijn en wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via 026-3121701 of via info@projectennederland.nl.


Blog Bekijk alles

DUUR…ZAAM

Bij Projectvloeren Nederland doen we écht ons best om duurzaam te ondernemen. Het leuke is dat we het niet doen voor het ‘plaatje’, maar omdat de mensen bij Projectvloeren Nederland,  intrinsiek gemotiveerd zijn om méér met minder te doen. Zo sprak ‘onze Vivian’ ons onlangs nog vermanend toe: ‘Jullie...


Hoe gaan wij te werk?