Vloerenbedrijf in Zwolle

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Vloerenbedrijf ZwolleProjectvloeren Nederland is hét bedrijf dat werkt voor zakelijk Nederland. Wij hebben diverse vloerenproducten. Bijv. tapijt, rubber, linoleum/marmoleum, pvc vloer/vinyl, betonlook vloer etc.. Wij leggen bijna alle soorten vloeren. Voor informatie over onze producten lees hier verder..

Onze producten en merken

In ons assortiment hebben wij harde en zachte vloeren. Projectvloeren Nederland heeft een uitgebreid assortiment vloeren van verschillende gerenomeerde merken. Denk hierbij aan Desso, Interface, Forbo, Tarkett etc..  We zijn dan ook best trots om deze gerenommeerde namen in onze portefeuille te hebben.

Werken in Zwolle

We werken al geruime tijd in Zwolle. Wij komen dan ook graag bij u langs voor een mooie nieuwe vloer. Voor een lijstje met namen waar wij ook een vloeren hebben gelegd klik hier.

Contact

Wilt u graag meer informatie ontvangen, neem contact met ons op en bel naar Jackie of Salisa (verkoop binnendienst) op telefoonnummer 026-3121701 of mail naar: info@projectennederland.nl


Blog Bekijk alles

vakmannen Projectvloeren Nederland

LOFZANG AAN DE WERKMANNEN EH ….WERKHANDEN! *

Onlangs zou en moest ik twee weken de planning overnemen bij Projectvloeren Nederland. Voor een collega die op een verlate zomervakantie ging. De baas zou het wel even voordoen. Dat heb ik geweten! Achter een dashboard zitten van meer dan 30 man op de werkvloer. Op zeer diverse klussen....


Hoe gaan wij te werk?