Vloerenbedrijf in Zwolle

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Vloerenbedrijf ZwolleProjectvloeren Nederland is hét bedrijf dat werkt voor zakelijk Nederland. Wij hebben diverse vloerenproducten. Bijv. tapijt, rubber, linoleum/marmoleum, pvc vloer/vinyl, betonlook vloer etc.. Wij leggen bijna alle soorten vloeren. Voor informatie over onze producten lees hier verder..

Onze producten en merken

In ons assortiment hebben wij harde en zachte vloeren. Projectvloeren Nederland heeft een uitgebreid assortiment vloeren van verschillende gerenomeerde merken. Denk hierbij aan Desso, Interface, Forbo, Tarkett etc..  We zijn dan ook best trots om deze gerenommeerde namen in onze portefeuille te hebben.

Werken in Zwolle

We werken al geruime tijd in Zwolle. Wij komen dan ook graag bij u langs voor een mooie nieuwe vloer. Voor een lijstje met namen waar wij ook een vloeren hebben gelegd klik hier.

Contact

Wilt u graag meer informatie ontvangen, neem contact met ons op en bel naar Jackie of Salisa (verkoop binnendienst) op telefoonnummer 026-3121701 of mail naar: info@projectennederland.nl


Blog Bekijk alles

DUUR…ZAAM

Bij Projectvloeren Nederland doen we écht ons best om duurzaam te ondernemen. Het leuke is dat we het niet doen voor het ‘plaatje’, maar omdat de mensen bij Projectvloeren Nederland,  intrinsiek gemotiveerd zijn om méér met minder te doen. Zo sprak ‘onze Vivian’ ons onlangs nog vermanend toe: ‘Jullie...


Hoe gaan wij te werk?